Dverové Tesnenie Pásy Vietor Okien Okna Tesniace Pásy Návrh Vietor Zátky Zvukotesné Dvere Spodnej Počasie Stripping Hluku Zátka LQ7

Novinka

€3.95

Popis:

【ŤAŽKÝCH A ODOLNÝ MATERIÁL] vyzýva - Vyrobená z pružného a nastaviteľné silikónové pre pohodlný fit, zabezpečuje dverí spodné tesnenie je odolné a ľahko odpojiteľný, ako aj odnímateľné.

【VŠETKY SEZÓNY PROTECTION] vyzýva - Chráni váš domov a rodinu z nepriaznivých poveternostných podmienok, zastavenie teplo z úteku počas zimnej sezóny, a vedenie chladný vzduch vo vnútri počas leta.Chladné a teplé darček pre vašu rodinu a priateľov.

【SPRIEVODCA INŠTALÁCIOU] vyzýva - 1)Opatrenie spodnej časti dverí a odstrihnite tesnenia; 2), Čistý a suchý povrch; 3)odlúpnite podklad film; 4)Aplikovať pásy na dvere.Jednoduchá inštalácia a zostáva na mieste.Trvať na pár týchto krokov a budete sa diviť, výsledky!

【VODOTESNÝ PODKLAD] vyzýva-Dvere Tesniace Pásy sa môže pochváliť bezkonkurenčná odolnosť a priľnavosť.To si udržať váš domov krásny a suché, ani v najhorších búrok!Je to tiež skvelé pre kúpeľne, práčovne, a kdekoľvek budete potrebovať.

Špecifikácie:

Režim: LQ7

Typ: Dvere Tesniace Pásy

Materiál: Silikón+Guma

Veľkosť: 39.3x1.9 palcov(1mx5cm)

Farba: Biela, Šedá, Hnedá, Čierna

Ako Používať 1. Aplikujte na čistú, suchom povrchu. 2. Kôra ochranné podklad od začiatku konci roll. 3. Vyhľadajte a stlačte tlačidlo koniec pásky na mieste. 4. Pracovná dĺžka pásky, stlačte v mieste, ako budete pokračovať odstráňte ochranný podklad. 5. Ako sa budete blížiť k požadovanú dĺžku, rez, aby sa zmestili pred vybratím všetky ochranné podklad.

Package Zahrnuté:

1 x Tesnenie Dverí Pásy

Štítky: dvere veniec, dvere podlahy zátka, samolepiace gumové pásky, tesniace pásky, proti hluku, dvere prachu stráže, dverové tesnenie spodnej jednoduché, klimatizácia okno tesnenie, pena zvukotesné, stanica meteo.

Pôvod CN(Pôvodu)
Podpora veľkoobchod/dropshipping
Package Zahrnuté Dverové Tesnenie Pásy
veľkosť 39.3x1.9inch
Materiál Silikónové+Guma
Dodanie Rýchle Dodanie
Certifikácia Žiadne
Druh Tesniace Pásky
Hustota //
SKLADOM Primerané
Číslo Modelu LQ7

Napíšte svoju recenziu!

Dverové Tesnenie Pásy Vietor Okien Okna Tesniace Pásy Návrh Vietor Zátky Zvukotesné Dvere Spodnej Počasie Stripping Hluku Zátka LQ7

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty