Nový 6 Otvory Nastaviteľné Notebook Stojan Na Základe 13" Notebook, Skladací Stojan ABS Ľahký Držiak Prenosný Počítač stojanový Držiak

Novinka

€3.15

Funkcie:

Ergonomický dizajn: To vám pomôže opraviť vaše posedenie držanie tela a zabrániť krku a bolesti chrbta pri práci, sledovanie videa, alebo vaše deti sú čítanie, knihy na stole.Naše Notebook Stojan môže priebežne rôzne nastavenia uhla od 0 ° do 90 ° aby sa zabránilo vaše sedavý krčnej chrbtice, poranenie chrbtice.

Odvod tepla : Perfektný Notebook stojan s termálnou materiál ,jemná pocit, ľahko sa čistí, hrdza-dôkaz, poškriabaniu-dôkaz,vyvoláva počítač ponúka tak otvorený priestor na zvýšenie prietoku vzduchu, ktorý pomôže udržať váš POČÍTAČ, Notebook chladnejšie a zabrániť prehriatiu a pády.

Široká Kompatibilita: Univerzálne vhodné pre takmer všetky notebooky modely a veľkosti od 11 do 15.6 palcov, ako MacBook, MacBook Air, Macbook Pro, Microsoft Surface, Google Pixelbook, Dell XPS, HP, ASUS, Lenovo, Acer, Chromebook, Alienware a viac.Taktiež sa hodí pre tablety ipad.

Poratble a plne skladacia: Tvorivé ľahký a sklopný dizajn a vysoká kvalita svetla-hmotnosť ABS materiálu a laptop držiteľ môže byť zložené.

Anti-sklzu a Trvanlivé: Vyrobené z ABS, že je pevný dosť držať váš notebook.Anti-slip silikónové podložky sú užitočné, aby sa zabránilo riskovať žiadne škrabance na vašom prístroji a zabezpečiť stabilné umiestnenie.

Nastaviteľné a stabilné: Tento stojan pre notebook a tablet ponúka 7 úrovní nastavenia výšky, môžete nastaviť, aby pohodlné prevádzkový uhol a výšku na základe vašej aktuálnej potreby.

To môže byť použitý v rôznych príležitostiach: ako kancelárie, zasadacie miestnosti, knižnice, kaviarne, kuchyne a hudobné hry izby, používa na ukladanie notebooky, tablety, počítače, projektory, menu, hudba, knihy, časopisy, atď.Poskytnúť zmysluplnú a praktické darčeky pre priateľov a rodinu.

Špecifikácie:

Materiál: Plast+ABS

Farba: Čierna/ Biela/ Ružová

Unikátne Funkcie: Nastaviteľný Stojan, Anti-Slip, Skladacia

Package Zahrnuté:

1 x Skladacie Notebook Stojan

Ďakujem za pozornosť, ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

Štítky: mousepad, pc podpora, monitor podporu, leshp prenosný držiak, ženské notebook držiteľ, držiak klávesnice, herný notebook, notebook podporu, držiak na tablet, kniha podporu.

Názov Značky BRDRC
Pôvod CN(Pôvodu)
Aplikácia notebook

Napíšte svoju recenziu!

Nový 6 Otvory Nastaviteľné Notebook Stojan Na Základe 13" Notebook, Skladací Stojan ABS Ľahký Držiak Prenosný Počítač stojanový Držiak

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty