Sluchadla Nabíjateľná Slúchadlové Zosilňovače Zvuku pre Starších Kazeta Načúvacie prístroje Čína Nastaviteľný Tón, Digitálne Pomoci Ušné Starostlivosť Zariadenia

Novinka

€15.60

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Sluchadla Nabíjateľná Slúchadlové Zosilňovače Zvuku pre Starších Kazeta Načúvacie prístroje Čína Nastaviteľný Tón, Digitálne Pomoci Ušné Starostlivosť Zariadenia

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

100% Originálne a Kvalitné s Zadarmo Po-predaj Záruky.

1.Nabíjateľná, nie je potrebné meniť batérie.2.Vhodný pre starších ľudí, strata sluchu.3.Jednoduché ovládanie, ľahko ovládateľný.4.Nastaviteľná hlasitosť, ktorá môže byť upravená podľa rôznych príležitostiach.5.Samostatné drôtu a slúchadlá, viac pohodlné a bezpečné.6.Walkman dizajn uľahčuje prenášanie a ľahko zmestí do vrecka alebo kabelky.

7.Plné využitie ucho štruktúra, dizajn, vzhľad sluchadlo, ktorý je dokonale zapadajú užívateľa uši pre pohodlné nosenie.

8.Pomáha zosilniť zvuk s nízkou úrovňou hluku na pozadí, môžete objaviť radosť z stretnutie s priateľmi a rodinou, cítiť istejšie pri práci a vychutnávať filmy, hudbu a TV programov.9.Môžete počuť jasne a prirodzený zvuk, žiadne trápne, žiadna hanba, keď vidí a návštevy vašich príbuzných, priateľov.

10.Jednoduchá na použitie, no zložitá program a prevádzky, osobitne navrhnuté pre staršie.

11.Trikrát môže byť pohotovostnom za mesiac, čo je super energeticky efektívny.12.A kostné vedenie slúchadlá s dvoma slúchadlá.Číslo Modelu: Kostné Vedenie Slúchadlá

Typ Položky: Ušné Starostlivosť

Typ: Kazeta Sluchadla

Napájanie režim: Nabíjateľná

Položky: Slúchadlá sluchadla

Funkcia: Vylepšenie Zvuku, Hluku

Ak zistíte, že je ťažké sluchu veľmi dobre od ostatných, sluchadlo vám môže pomôcť získať sluch, takže môžete žiť život, na ktorý ste boli zvyknutí.Tento načúvací prístroj je špeciálne navrhnutý pre sluch strata ľudí.Nosiť to môžete objavovať radosť z stretnutie s priateľmi a rodinou, cítiť istejšie pri práci a vychutnávať filmy, hudbu a TV programov.

Typ Položky: Kostné Vedenie Slúchadlá

Maximálna úroveň: Menej ako 129dB+3dB

Výstup hladina akustického tlaku: 120dB + 4dB

Plný zvuk zisk: 40dB + 5 dB

Frekvenčný rozsah: 450Hz-3000Hz

Celkové harmonické skreslenie: Menej ako 10%

Ekvivalentná vstupná úroveň hluku: Menej ako 32 dB

Čas nabíjania:6-10h

Nepretržitý pracovný čas: 12-18h

Funkcia: Vylepšenie Zvuku, Hluku Blokovanie

Prispôsobiť k davu: Mierna strata sluchu skupiny

farba:čierna

Materiál:ABS + Silikónové

veľkosť:95*40*7mm

Obsah Balenia:

1 * Zosilňovač

1 * Headset

2 * Párov zátkové chrániče sluchu ( Rôzne Veľkosti )

1 * Nabíjanie Line

1 * Pokyny

Poznámka:

Ak vŕzgať sa deje, prosím, vypnite slúchadlá prvý, potom nastavte obe hlasitosti na minimum, prepnúť na slúchadlá znova, a chcete nastaviť hlasitosť vyššia vhodné znova.

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Lgmspojmat.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Lgmspojmat.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

Štítky: vyčistite ucho, senbono hodinky, 3.1 zosilňovač, plier, 613 kučeravé parochňu, wonderboom, audio kazetový prehrávač, sluchové pomôcky pre z, estuche ultimate ears, cyber sonic sluchadla.

Počet Reproduktor Krytu 3
Frekvenčný Rozsah 450Hz3000Hz
Inteligentný Osobný Asistent Žiadne
Príkon(W) 25-49 W
Kabinet Materiál Plastové
Komunikácia USB
Plný zvuk zisk 40dB 5 dB
Položka Druh Ušné Starostlivosť
Typ Reproduktora PRENOSNÉ
Zdroj Napájania AC
Napájanie režim Nabíjateľná
Položka Headphone hearing aid
Funkcia vylepšenie zvuku, hladina akustického
Kanály 4 (3.1)
Batérie No
Certifikácia Žiadne
Druh Cassette Hearing Aid
Číslo Modelu Kostné Vedenie Slúchadlá
Audio Crossover Dva-Pásmový
veľkosť 95407mm
Pôvod CN(Pôvodu)
Farba čierna
Názov Značky SENBONO

Napíšte svoju recenziu!

Sluchadla Nabíjateľná Slúchadlové Zosilňovače Zvuku pre Starších Kazeta Načúvacie prístroje Čína Nastaviteľný Tón, Digitálne Pomoci Ušné Starostlivosť Zariadenia

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty