Vosková Pečať, Pečiatka Tablet Pilulku Korálky Tesniaci Vosk Pilulku Zrna Vintage Vosk Tesnenie Guľôčky na Obálke Svadobné 100ks v Taška

Novinka

€0.21

100ks Retro Octagon Oheň Maľovanie Tabletky Tesniaci Vosk Zrna Vintage Vosku Pečať, Pečiatka Tablet guličiek na Obálke Svadobné Razenie

Funkcia:

1. Použitie farba pero, farba, a urobil tesniaci vosk mince sú krásne a pohodlné, retro a elegantný, a stupeň darčeky je zvýšená okamžite.

2. Retro a elegantné, hand-made, dar tesniaci vosk, tajné tesniaci vosk, atď., úplné odrazové literatúry a umenia atmosféru a plné literatúry a umenia štýl.

3. Aby sa tesniaci vosk mince, prosím, použite vydanie papier, tesnenie a počkajte niekoľko sekúnd, potom to môže byť ľahko odstránená.

Špecifikácia:

Materiál: vosk

Množstvo: cca 100ks/vrecko, priemer 8mm/0.31 v

Použitie: špeciálne účely, na tesnenie, vosk

Použitie: približne 2-3ks môžete urobiť tesnenie

Farba: A, B, C, D, E, F, G

Uplatniteľných prípadoch:

1. Ciel, bezpečnosti, bankovníctvo, poisťovníctvo, súdnych a iných oddeleniach.Anti-falšovaniu tabakových/alkohol/čaj priemysel obaly, anti-falšovaniu kozmetiky.

2. Top triedy remesiel a darčekov, písacie potreby, denné potreby, plavidlá, darčeky, pozvánky.

3. Pre dôležité dokumenty a súkromné keepsakes, aby sa zabránilo kradnúť, ako aj tesnenie objekt, tesniaci vosk a špeciálne tesnenie sa používa.

4. Osobné handwork, manuálna účet, umenie DIY, suchý kvet darčekové balenie, atď.

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

100ks/vrecko x Tesniaci Vosk Pilulky

Štítky: kamon vosku pečať, úložný systém, Parafín, sviečka knot drevené, sójový vosk, pilulku pečiatka, vosková pečať regal, živica pečiatka, box prípade, včelí vosk.

Materiál vosk
Počet Pc 100ks
Číslo Modelu tesniaci vosk
Feature2 špeciálne účely, na tesnenie, vosk
Pôvod CN(Pôvodu)
Feature1 8 mm/0.31 v

Napíšte svoju recenziu!

Vosková Pečať, Pečiatka Tablet Pilulku Korálky Tesniaci Vosk Pilulku Zrna Vintage Vosk Tesnenie Guľôčky na Obálke Svadobné 100ks v Taška

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty