Pribrala plynový sporák chránič riad krytie podšívky, sporák, ochranný kryt, plynový sporák, sporák horák kryt pad kuchynské doplnky

Novinka

€2.04

Funkcie:

1. Použitie sklenených vlákien tkaniny potiahnuté vysoko kvalitné Teflón, vynikajúce anti-lepenie, môžete ľahko odstrániť povrch olejové škvrny, škvrny, atď., môže sa použiť opakovane. 2. Zabrániť olejové škvrny z pretekania a usadzujú na povrchu plynový sporák počas varenia. 3. Vysoká odolnosť voči teplotám rozsah, konvenčné teplotná odolnosť -70-260℃, až 380℃ 4. Je bezpečné používať v umývačke riadu, non-jedovaté, bezpečné pre kontakt s potravinami, a má anti-korózne funkciu.

Dôležité upozornenie:

Prosím nastavte plameň najmenej 0,5 cm od okraja pokrýva povrch

Nákup Poznámky:

1. O balenie: Ako továreň, sa môže zmeniť na vonkajšom obale lieku podľa výrobnej situácii, obal výrobku môžu byť zmenené, ktoré nie sú problémy s kvalitou a neakceptuje sa vracia!prosím, buďte si vedomí, 2. Pokiaľ ide o veľkosť a hmotnosť: Všetky produkty v tomto obchode sú merané manuálne, a tam bude nevyhnutne byť trochu chyba.Vezmite prosím na vedomie, skutočného produktu majú prednosť. 3. Pokiaľ ide chromatické aberration: obrázky v našom obchode sú všetky skutočný záber farieb a skutočné farby sú obnovené, rovnako ako je to možné.Rôzne farby, sa objavia v dôsledku rozdielov v streľbe svetla, okolitého svetla a zobrazenie pixlov, ktoré sú fyzické atribúty.Vezmite prosím na vedomie, ak je akýkoľvek farebný rozdiel.

Štítky: gumové dverí gombík kryty, plynový sporák gombík medi, dieťa dvere gombík kryty, radenia gombík kryty, dreambaby sporák gombík kryty, sporák gombíky zahŕňa, sporák gombík kryty lowes, detská sporák gombík kryty, dieťa zobraziť sporák gombík kryty, shift gombík kryty saab.

Funkcia Eco-Priateľský
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť 270x270mm
Hrúbka 0.12 mm, 0,2 mm, 0,3 mm
Certifikácia FDA
Materiál Potiahnuté teflónovou sklenené vlákna, tkaniny
B Veľkosť 400x400mm
Balenie funkcie opp taška
Farba čierna, striebro, Hnedá
Druh Riad Časti
Číslo Modelu MQZBHT00001
Riad Diely Typ Iné

Napíšte svoju recenziu!

Pribrala plynový sporák chránič riad krytie podšívky, sporák, ochranný kryt, plynový sporák, sporák horák kryt pad kuchynské doplnky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty