Okraj Vstup / Steh v Priekopa, Šijací Stroj Pätky sa Zmestili Všetky Nízke Ramienka Brat Euro-Pro Janome Biela Nový Domov

Novinka

€0.50

Fecture:

Steh v Priekopa, Šijací Stroj Pätky je ideálny pre vstup tkaniny presne a efektívne.

Okraj Vstup Noha drží textílie na mieste, ako si ušiť pričom veľký otvor, takže si môžete pripojiť tkaniny spolu s dekoratívne stehy, ako aj štandardné rovný steh.

Uvedenie čepeľ v existujúcej šev umožňuje užívateľovi sledovať šev a šiť prakticky neviditeľne cez viacero vrstiev tkaniny, pretože nové rovný steh, švy sa stáva skryté v existujúcich steh šev.

Okraj Vstup / Steh v Priekopa, Šijací Stroj Pätky je vyrobená, aby sa zmestili všetky Nízke Ramienka Snap-Na Šijací Stroj.

Premium Šitie Nohy sú vysoko kvalitné šitie nohy, ktoré poskytujú používateľovi jednoduché použitie pre úlohy, ktoré by mohli byť veľmi únavné, ak vykonáva ručne.Začnite šiť s najlepšími Šitie Nohy.

Špecifikácia:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Materiál: Kov

Farba: Strieborná

Typ: Šijacie pätky

Veľkosť: 3.5*1.5*0.7 cm

Package: 1 X Pätky

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-5 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Vďaka za pochopenie

Štítky: rebrík na tortu, knitpro, kruhový ihly nastaviť, háčkovanie tulipán, zrastov needl, nohy pätky, rezné koliesko pre šitie, big foot koliesko, pre zrastov, krmivo valec ricoh.

Použitie Pletenie
Druh Šijací Stroj Časti
Materiál Kov
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky PlumHOME

Napíšte svoju recenziu!

Okraj Vstup / Steh v Priekopa, Šijací Stroj Pätky sa Zmestili Všetky Nízke Ramienka Brat Euro-Pro Janome Biela Nový Domov

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty