Svetlá Kovové Lampy Nádvorie Dekor Dvore Domáce Dekorácie Kovové LED Solárne Svetlo Duté Svietidlo Závesné Svietidlá Záhrada

Novinka

€4.78

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Kovové Duté Svietidla Slnečné Svetlo Garden Visí Motýľ Kvet Projekčnej Lampy

Funkcia:

Bývanie zahŕňa vyrytým vzorom a dizajn mriežky.Žiarivky sú elegantné a pôvabné. 12 LED svetlá vyžarujú svetlé, teplé biele svetlo, v noci s úžasnými osvetlenie.

Toto vonkajšie slnečné svetlo zhromažďuje slnečnej energie počas celého dňa a prevádza ho do elektrickej začať.Eliminuje potrebu ďalších šetrné k životnému prostrediu a cenovo efektívny výkon, nástroje, je ideálny pre vonkajšie osvetlenie.

Toto vonkajšie slnečné reflektor je navrhnutý s-letný senzor a má automatické solárne nabíjanie počas celého dňa.Žiarovka sa automaticky rozsvieti za súmraku a vypnite, keď sa zotmie.Nie je potrebné zapnúť svetlo tým, že zakaždým, keď sami.Veľmi jednoduché použitie.

Solárne kosačky svetlo má zabudovanú veľkú kapacitu, nabíjateľné batérie, ktoré môže svetla až na 8 hodín, v lete po úplne nabitá.To musí byť účtované poplatky za 6 hodín na slnečné dni.Je zakázané dať vonkajšie slnečné svetlo v jasnom mieste, pretože to môže fungovať, len v noci, v tmavom prostredí.

Jednoducho umiestniť solárne plameň svetla na trávniku, záhrada, plavecký bazén, kvetináče, lavičky, na palube chodník.Ideálne pre outdoorové aktivity.S IP55 vodotesný a prachotesný dizajn, Tanec Plameň Svetla znesie všetky druhy počasia po celý rok.

Špecifikácia:

Model: (Motýľ), B (Kvet)

Veľkosť produktu: 18x18x17.5 cm (lampou tela), 35 cm (s lanom celková dĺžka)

Hmotnosť výrobku: 350 g

Materiál: železo

Farbu svetla: 1pc teplá biela LED

Vodotesný hodnotenie: IP55

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Slnečné Svetlo

Štítky: lampa vonkajšie slnečné, flip klapka, solárna hračka, napájanie solárne, systém, žiarovka solárne, náramok solárneho systému, sola, 12vdc na 220vac invertor, led solárne dvore, Solárne.

Je Žiarovky Zahrnuté No
solárne svetlo Solárne Lampy
Štýl Moderné
Materiál Telesa Žehlička
Číslo Modelu solárne svetlo
SVETLÁ Vonkajšie Osvetlenie
Certifikácia Žiadne
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky HOSPORT
Zdroj Napájania Solárne

Napíšte svoju recenziu!

Svetlá Kovové Lampy Nádvorie Dekor Dvore Domáce Dekorácie Kovové LED Solárne Svetlo Duté Svietidlo Závesné Svietidlá Záhrada

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty