Drevená Rukoväť Tambour Háčkovanie Hák S 3 Veľkosť Ihly 0.7/1/1.2 mm francúzsky Háčkovanie Výšivky Lištovanie Hoop DIY Šitie Nástroj

Novinka

€1.14

Popis:

Dostanete tambour ihly nastaviť, vrátane 1 dreva tambour háčik ,a 3 vymeniteľné ihly hlavy v rôznych priemerov (0.7 mm, 1 mm a 1.2 mm), užitočná výšivky nastaviť.

Rukoväť háčik má pohodlné štylistickými tvar a mosadze ihly grip, malý háčik na tip pomáha v podaní závit na hornej strane textílie na vytvorenie slučky a pripojenie flitrami a korálky.

Tambour je krásna technika pridania korálky a výšivky na textílie alebo oblečenie, aj začiatočník môže byť úspešný, veľmi rýchlo, môžete jednoducho vytvoriť krásne vzory a vzory pomocou tohto nástroja, môžete tiež vytvárať rôzne stehy, ako napríklad retiazkový steh s týmto nástrojom.

Rukoväť hák je vyrobený z mosadze a masívneho dreva, povrch hladký a grip určený hodí rukou, ihla je vyrobený z ocele, ľahké a odolné, na dlhodobé používanie.

Drevo na rukoväť je cca 4.7 palcov/ 12 cm, priemer ihiel je 0,7 mm, 1 mm a 1,2 mm, ľahko skladovať a prepravovať.

Špecifikácie:

Názov položky: Tambour Háčkovanie Háčiky Materiál: drevené

Farba: drevo

Veľkosť: 15*15 cm

Drevo rukoväť: 4.7 palcov/ 12 cm

Poznámka:

- Tam by mohlo byť trochu chyba veľkosti pre ručné meranie.

- Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora, prosím, láskavo pochopiť.

Balenie zoznam

Balenie obsahuje:

1 dreva tambour háčik

3 ihly

Štítky: háčkovanie auta, guľôčky vyšívacie ihly, výšivky rám drevo, zrastov needl, pastorale, plavidlá diy kože, výšivky tambour, amigurumi oko, amigurumi hrkálka, amigurumi bábika.

Číslo Modelu drevo tambour háčik
Materiál drevené
Tému Výšivky Lištovanie Hoop Šitie Príslušenstvo
Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Typ Oblečenie

Napíšte svoju recenziu!

Drevená Rukoväť Tambour Háčkovanie Hák S 3 Veľkosť Ihly 0.7/1/1.2 mm francúzsky Háčkovanie Výšivky Lištovanie Hoop DIY Šitie Nástroj

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty