Požičovňa lehátok Stoličky Kryt pletenie Pohodlné Mäkké obliečky na vankúš Opaľovanie geometrických tlač Vankúš pláž Uterák Plážové Kreslo kryt

Novinka

€11.10

Popis:

1. Mäkké a pohodlné materiál: Táto pláž stoličky kryt je vyrobený zo super mäkké a super savá mikrovlákna.Mäkké a super savá kryt môže byť použitý pre dlhé salónik stoličky alebo terasové stoličky.Bez ohľadu na to, kde ste, si môžete vychutnať komfortné a elegantné pocit, rovnako ako kráľovská rodina.

2. Pohodlné odkladanie tašiek: Každý pláž uterák má 2 bočné vrecká, ktoré môžu zvýšiť úložný priestor.Môžete uložiť cennosti, telefóny, časopisy, slnečné okuliare, krém na opaľovanie, občerstvenie, nápoje, atď.

3. Č zkrabatění a posuvné: pláž stoličky kryt nebude list, pretože to má hore vrecko, ktoré je možné umiestniť na kreslo a elastický pás, ktorý je určený pre pripojenie na stoličku, v dolnej časti stránky.Umožní vychutnať slnko viac bezpečne na lehátko.

4. Pláž stoličky kryt veľkosť: pláž stoličky kryt okolo 210*75 cm/47.16*9.83 v, vhodný pre väčšinu voľného času stoličky a bazén stoličky.

5. Veľmi vhodný pre použitie v plaveckých bazénoch, pláže, záhrada hotely alebo miesta na servítky.

6. Jemne prať v studenej vode a taktiež v suchu pri nízkej teplote.Nepoužívajte bielidlá alebo mozgov cez horúce na vlasy.

Špecifikácia:

Názov: Obaly na Sandál Lehátka

Materiál: Jemný vlákniny

Veľkosť: cca 75*210 cm/9.83*47.16 v

Balenie Zoznam:

1*Piesok Bar Kreslo Uterák

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Štítky: bar stoličky stolice, super pohodlné kreslo, miadomodo lehátko, stolička vankúš, záhradné lehátko, Pláž zakryť, vzduch požičovňa lehátok, 18650 laserové ukazovátko, mat uterák jogy, požičovňa lehátok slnko.

Číslo Modelu Stolička Kryt
Vzor TLAČENÉ
Použitie Pláž Stoličky
Materiál Polyester / Bavlna
Pôvod CN(Pôvodu)
Podpora Celý Predaj A Pokles Lodnej Dopravy
Štýl Žakárové
Súbor Typ No

Napíšte svoju recenziu!

Požičovňa lehátok Stoličky Kryt pletenie Pohodlné Mäkké obliečky na vankúš Opaľovanie geometrických tlač Vankúš pláž Uterák Plážové Kreslo kryt

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty