Baby Deti Hračky 5 ks Farebné Vzor HOBBY Hračky Graffiti Nástroje malby Vzdelávacie Hračky Narodeniny, Vianočné Darčeky pre dieťa

Novinka

€0.51

5 ks Začiatkom Vyučovania HOBBY Hračky Graffiti Nástroje malby Vzdelávacie Hračky

Funkcia :

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Množstvo: 5

Tieto Huby Kefy sú prijímať vysoko kvalitné drevo rukoväť a hubky, ktoré môžu výroby na výrobu veľmi živé, vkusne pigmentované a super atraktívne svetlé farby, ktoré sú tak príjemné na pohľad a obraz ideálny pre väčšinu obrazov.

Je dokonale používať deti pre ich graffiti, ktoré pomáhajú deťom rozvíjať ich fantáziu naplno.Vhodné na Vianoce, deň Vďakyvzdania, Narodeniny, Promócie pre deti i dospelých, maliarske potreby.

Skvelé farby nástroje pre vaše umenia a remesiel, projekty, dekoratívne obývacia izba, spálňa tapetu, hliny, miniatúrne a znečistený alebo maľované okno.Táto špeciálna farba nástroje je vhodné pre umelca, či v mladosti, alebo profesionálnych maliarov.

Obsah Balenia:

5 x malby Bábiky

Štítky: deti hračky, sieťky, kreslenie, montessori, kia shuma, drrsses deti, vývojové náučné hračky, dessin sfarbenie knihy, poznámkový blok, dieťa náučné hračky, nakresliť nastaviť.

juguetes vzdelávanie hračky pre deti
Upozornenie Je dokonale používať deti pre ich graffiti
Číslo Modelu Malby Vzdelávacie Hračky
Klasifikácia Farba Vzdelávania Notebook/Sfarbenie Notebook
jouet enfant Hračky pre Deti
deti hračky Fidgets
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Kreslenie Hračky Nastaviť
Materiál Drevo
Pohlavie Unisex
Hračky pre Dievčatá kreslenie
fidget hračky Vývojové Hračka

Napíšte svoju recenziu!

Baby Deti Hračky 5 ks Farebné Vzor HOBBY Hračky Graffiti Nástroje malby Vzdelávacie Hračky Narodeniny, Vianočné Darčeky pre dieťa

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty