Z Nehrdzavejúcej Ocele Lopatka Filter Mastnoty Lyžice Sitko Polievkové Lyžice Oleja, Separácia Varenie Sitko, Nástroje Kuchyňa Gadget

Novinka

€3.95

Funkcie:

1. Olejový filter lyžice: To nie rozpustiť v teplej olej, ako sú plastové.Pri preberaní potravín, to je jednoduché nechať kvapalinou mimo.

2. Dlhá rukoväť: už starať o rukoväť voľné.Povrch je hladký, aby sa zabránilo nečistoty.Ľahko sa čistí a umývateľné v umývačke riadu.

3. Bezpečné a trvalé: umývačke riadu je bezpečné, vyhnúť dlhší kontakt s vodou alebo kyslých potravín, aby sa zabránilo škvrny.Pevná a silná.

4. Aplikácia: Keď ste v formou bufetu, strana čas, môžete ich použiť v domoch, reštauráciách a iných príležitostiach.Polievku lyžicou a štrbinový lyžicu sú pohodlné a praktické, čo vám umožní vychutnať horúci pot.

5. Nádherné riadu: perfektné zúžený tip na presné dekorácie, veľmi vhodný pre predjedlá, šaláty, hlavné jedlá a dezerty z omáčku a korenín, pochutiny, šalátových dressingov, čokolády atď.

parameter:

Názov produktu: 304 nerezovej ocele olejový filter lyžica

Materiál: 304 nerezovej ocele

Veľkosť produktu: 30.5*9 CM

Produkt procesu: drôtu, kreslenie a leštenie procesu

Použitie výrobku: filter oleja polievka / Sheng polievka

balenie zoznam:

1*polievkové lyžice

Štítky: ethernet hub, ethernet auta, večerné šaty s korzetom, európske športové oblečenie, evf hľadáčik, etnické kimono, eudora harmóniu šperky, evh, ether olej, európska koberec.

Funkcia Mazivo Sitko, Lyžica
Číslo Modelu Olej Polievka Oddelenie
Druh Kuchynské Sitko, Nástroje
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia CE / EÚ
Položka Polievka Olej Oddelenie Varenie Gadgets
Funkcie Lyžica Cocina Filter
Kovové Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele

Napíšte svoju recenziu!

Z Nehrdzavejúcej Ocele Lopatka Filter Mastnoty Lyžice Sitko Polievkové Lyžice Oleja, Separácia Varenie Sitko, Nástroje Kuchyňa Gadget

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty