Horúce LED Solárne, Veterné Zvonkohry Crystal Ball Kolibrík Veterné Zvonkohry Farbu Svetla Zmena Nepremokavé Visí Slnečné Svetlo Pre Domov, Záhradu

Novinka

€2.77

Funkcie:

1. Viaceré Farebné Zmena: solárne zvonkohry Nabíjať počas dňa čas a Veterné zvonkohry svetlo sa automaticky rozsvieti, na noc.Zvonkohry s farbu meniace LED lampa ticho a jemne meniť z jednej farby na druhú.

2. Módny Dizajn: Solárne dekoratívne osvetlenie dodáva očarujúce zobrazenie svetla a whimsy na verande, alebo záhradu, aby vaše vonkajšie nastavenia ako príjemné a očarujúce.Led solárne zvonkohry, vonku je obľúbeným záhradnícke práce alebo zábavy.

3. Bezpečnosť a životné Prostredie: Energia-úspory zvonkohry prijať solárne farbu meniace LED svietiace.LED lampa s slnečný vietor zvonkohry zostane chladný na dotyk za všetkých okolností, teda bezpečné osvetlenie, ktoré nie spáliť alebo teplo.

4. Ideálny Darček: Ako slnečný vietor zvonkohry vonku je dar dobrý priateľ, zvonkohry z jasný zvuk vo vetre v mene váš hlas pozdrav.Ako vonkajší led veterné zvonkohry je darček pre vašich blízkych, je Zvona jasný zvuk v breeze predstavuje romantiku a svojho miss.

5. Dobrá kvalita: Tento produkt je vyrobený z odolného plastového materiálu, ktorý dokáže zachovať krásny vzhľad na dlhú dobu a má dlhú životnosť.

Popis:

Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, tento veterné zvonkohry lampa v sebe spája dizajn zvonkohry a LED svetlá, veľmi vhodné pre zdobenie a osvetlenie miestnosti.

Špecifikácie:

Tvar: farebné anjel, transparentné kolibrík, transparentné hviezdice, transparentné päť-špicaté hviezdy, morský ježko, ktorí chcú fľaše (voliteľné)

Materiál: plast

Svetlo, farba: farebné pomalý blesk

Batéria: AA Ni-MH 400mah, externá štandardná 600mah

SL stravovanie: Polykryštalických laminované 55x55mm 2V 80ma

LED: 6xØ5mm, nízke napätie, farebné pomalé blikanie

Prepínač: prepínač ZAPNUTÉ/VYPNUTÉ

Veľkosť produktu: 49x12.5cm

Package Zahrnuté:

1 ks* Solárne, Veterné Zvonkohry Svetlo

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: dekorácie pre obývacia izba piecies, bell vietor, zvonkohry vietor, carillon, kalašnikov, bell glass, bell tibetskej, príslušenstvo dream catcher, dekor záhrada, Japonský Štýl.

Materiál Plastové
Batérie AA Ni-MH 400mah, externé štandardné 600mah
Veľkosť Produktu 49x12.5cm
Prepínač Prepínač ZAPNUTÉ/VYPNUTÉ
Farbu svetla Farebné pomalý blesk
Pôvod CN(Pôvodu)
SL rada Polykryštalické laminované 55x55mm 2V 80ma
Štýl Moderné

Napíšte svoju recenziu!

Horúce LED Solárne, Veterné Zvonkohry Crystal Ball Kolibrík Veterné Zvonkohry Farbu Svetla Zmena Nepremokavé Visí Slnečné Svetlo Pre Domov, Záhradu

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty