Nerezové Misky Misa s mierkou Hlboké Zmiešaním Vajec Misy Kuchyňa Kovové Misy na Pečenie Šalát Varenie, Pečenie Príslušenstvo

Novinka

€1.71

vlastnosti produktu: 1. KVALITNEJ NEREZOVEJ OCELE: Vysoká-kvalita 304 potravinársky materiál z nehrdzavejúcej ocele, povrch brúsenie liečbu, pre elegantný vzhľad zvýšiť vaše kuchynské náradie.Tieto kovové misky sa ľahko čistí, ako aj zápach, farba a chuť odolné.

2. JEDNODUCHÉ POUŽITIE: Meranie, mix a skladovanie potravín v rovnakom pohodlné misy.Tieto miešanie kanvice pochváliť hlboké stavby umožňujúce štedré porcie a menší neporiadok, spolu s ploché základňu pre zvýšenú stabilitu pri mixovaní.

3. VŠESTRANNÉ POUŽITIE: Ľahko premiešajte vaše tortu bez hrudiek a "cookie" zložky, marinate mäsa na grile, alebo aby chutné omáčok a zálievok vo vnútri Nádoby na Miešanie Kanvice.Môžete tiež použiť tieto misky na servírovanie ovocia, hodil šalát, hranolky a oveľa viac.

4. Ergonomický dizajn: široký koľajových ráfiky povoliť drop-voľné nalievanie a pevné uchopenie.Byt base poskytuje rovnováhu a stabilitu pre miešanie šalátov, krémy atď.Kapacita je označené v miskou pre ľahkú identifikáciu.

Parametre výrobku:

Názov výrobku: nerez vajcia šľahač

Produkt materiál: 304 nerezovej ocele

Veľkosť Produktu:

Trúbka: priemer misy úst je 16 cm, hĺbka je 10,7 cm

Stredná veľkosť: misa úst, priemer 20 cm, hĺbka 13 cm

Veľkosť: misa s priemerom 24 cm, hĺbka 14 cm

Produkt kapacita:

Malé: 1,5 L

Médium: 2.5 L

Veľké: 4.5 L

hmotnosť výrobku:

Malé: 210g

Médium: 310g

Veľkosť: 460g

Použitie výrobku: poraziť vajcia, pridáme šalát, a rezancami

Produkt farba: strieborná

balenie zoznam:

1*Nerezová oceľ vajcia šľahač

Štítky: stohovanie nehrdzavejúcej ocele, miska, sr2ez, misa maska, hniesť, keramické varenie vajec, misa mix, malé ryža misa keramická, dvojité steny z nehrdzavejúcej ocele, miska riad, základné nerezové misky, misa kokosový.

Materiál Kov
Funkcia Skladom, Eco-Priateľský
Certifikácia CIQ, CE / EÚ
type1 Kuchyňa Misa
Kapacita >2 L
Druh miešanie misy na pečenie
Pôvod CN(Pôvodu)
Type2 Whisking Misy na Šalát Varenie
Vzor Typ Pevné
Číslo Modelu Miešanie Kanvice
Výroba Jeden
Množstvo 1
Riadu Typ Misky
Technika Iné

Napíšte svoju recenziu!

Nerezové Misky Misa s mierkou Hlboké Zmiešaním Vajec Misy Kuchyňa Kovové Misy na Pečenie Šalát Varenie, Pečenie Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty