Olejomaľba Na Romantické Duet Umelecká Tlač podľa Dirck van Baburen Plátno Plagát na Obývacia Izba Domáce Dekorácie Obraz Bez Rámu

Novinka

€3.38

* Plagát nie je handmade, to je vytlačené stroj na plátno, ktoré je najlepší materiál pre plagát, to je hrubé,storng,vodotesný,má živé farby a nezmizne,je ideálny pre domáce dekorácie, deti spálne dekorácie,obývacia izba dekorácie,darčeky. * Na posteris bez vnútri a mimo rám aby nadol prepravné náklady,č. mat,č vnútri rámu, č mimo rám,len plátno.ale táto veľkosť je obvyklé foto rámček veľkosť a môžete pripraviť rám ľahko. * Ako svetelné efekty, farba objekty možno trochu odlišné od fotografie. * Podporujeme dropshipping a vlastné veľkoobchod, ak potrebujete,kontaktujte nás, prosím,ďakujem!

Produkt vykazuje

O Chromatické Aberration

- Vzhľadom na rôzne svetelné efekty medzi počítačové monitory, mobilného telefónu,farba objekty bude trochu odlišné od zobraziť obrázky v Našej predajni, Vďaka za vaše milé Pochopenie, Keď si ho objednať , prosím skontrolujte, sú veľkosť je čo správnu veľkosť, ktorú chcete.

O Balení

- Bez rámu alebo Unstretched Balenie spôsobom, ako je uvedené nižšie Foto : -Ak potrebujete ručne maľované maľovanie, prosím, kontaktujte nás, budeme akceptovať, ručné maľovanie na prispôsobenie akejkoľvek veľkosti.

O Dopravu

Všetky package budú dodávané s sledovacie Číslo v 1~2 pracovných dní(Krátke manipulácia čas a doprava zdarma), Lgmspojmat.sk Štandardné Logistiky a E-Paketové je naše štandardné služby,prosím kontaktujte nás, ak chcete, expresné dodávky.Poznámka: -Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne alebo úplné pred poradie; - očakávaný dátum dodania bude mať vplyv na ciel, počasie atď., niekedy to môže trvať trochu dlhšie, aby sa dostane balíček,prosím, kontaktujte nás, ak chcete rozšíriť vašu objednávku ochrany čas

O službe

Snažíme sa čo najlepšie služby na uspokojenie kupujúci,prosím, kontaktujte nás, ak tam je nejaký problém s kvalitou , položka nie je prijaté, atď., vrátenie alebo výmena je prijateľné.Prosím, nenechávajte negatívna spätná väzba pred kontakt.Vďaka!

Štítky: pubg maľovanie rámovanie, vlastné textílie plagát, veľký krásny obraz rám, hulk stenu, biela maľba rámovanie, drahý rám obrazu, roztomilý, rám obrazu, dekor, camo vytlačené plátno, roztomilý kvetináč, vytlačené plátno vzor.

Druh Plátno Potlače
Tvar Vertikálne Obdĺžnik
Štýl Klasická
Médium Nepremokavé Atrament
Formulár Jeden
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky FajerminArt
Rám No
Predmety Obrázok Maľovanie
Podpora Base Plátno
Číslo Modelu JO15
Materiál Plátno
Rám režim Bez rámu
Technics Sprej Na Maľovanie

Napíšte svoju recenziu!

Olejomaľba Na Romantické Duet Umelecká Tlač podľa Dirck van Baburen Plátno Plagát na Obývacia Izba Domáce Dekorácie Obraz Bez Rámu

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty