30ml Auto Výplne Lepidlá Tesnenie čelného skla Repair Tool DIY Vytvrdzovania Lepidla Auto Sklo Poškriabaniu Crack Obnoviť Súprava Príslušenstva

Novinka

€0.55

Popis:

100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné!

Rýchle Opravy-sklo súprava na opravu môžete ľahko a rýchlo opravy malých trhlín žetóny len 20-30 minút.zabraňuje poškodeniu od šíri Obnovuje čelné sklo v blízkosti novom stave.Dlho-trvajúce údržba účinok.

Jednoduché ovládanie-Sklo čip súprava na opravu je ľahko ovládateľný, prvý, Čisté a suché sklo sklo povrch a potom stlačiť živice do trhliny.potom dať na vytvrdený film, potom rýchlo suché a spevniť pod ultrafialovým svetlom 5-10 min .To je na šrot+e off zvyšková živica s špachtľou.

Prefekt dizajn-Profesionálne kvality do-It-Yourself opravy čelného skla praskliny/žetónov.navrhnutý s vystužené vstrekovanie tmel dávkovanie hlavu, Rozšírené živice vzorec, môže vytvárať silný tlak.a to majú vákuové funkciu na rýchle odstránenie vzduchu z trhliny.vám môže pomôcť minimalizovať vzhľad, aby sa dosiahlo lepšie opravy účinky.

Široko Použitie-Toto sklo sklo opraviť nástroje súprava je vhodná na opravy všetkých typov vrstvené čelné sklo čipy a praskliny, ako sú chyby, pavučiny, býčie oko, half-moon trhliny, star-tvarované škody a zmes poškodenie menej ako 1. ( 25 mm) v priemere.

Bezpečný & Záruka-sklo crack súprava na opravu, Všetky materiál bez použitia chemikálií alebo toxického materiálu.

Špecifikácie:

1. Akonáhle dochádza k poškodeniu, kryt oblasti, s Priehľadné lepiace Pásky na udržanie vlhkosti a nečistôt do poškodenej oblasti.

2. Škody by mali byť opravené čo najskôr, aby sa zabránilo malé praskliny šíreniu.

Upozornenie:

1. Upozornenie: Obsahuje mathacrylates.

2. Vyhnite sa kontaktu s očami, pokožkou a odevom.Po manipulácii sa dôkladne umyte.

3.Očí a kontaktu s pokožkou: Okamžite vypláchnite pienty vody.ak podráždenie pretrváva, vyhľadajte lekársku pomoc, odstráňte kontaminovaný odev okamžite.

4. Nepoužívajte na priamom slnku-práca v šrafovanej plochy.

5. Nefungujú na horúce sklo, park vozidla v šrafovanej plochy a otvorené okná na chladnom povrchu skla.

6. Bezpečnostné britva je povinný odstrániť súčasti a dokončiť opravu.

7. Nedovoľte, aby živice prísť do kontaktu s lakovaným povrchom.

Package Zahrnuté:

1*opravy tekutiny

Štítky: tool náradie auto, tvárniace nástroje auto, prenosné elektronické komponenty, medzinárodné elektronických komponentov, spoločná elektronika komponenty, komponenty elektronické, nastavuje auto nástroje, determinant elektronických komponentov, auto mobile nástroje, nástroje auto color.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

30ml Auto Výplne Lepidlá Tesnenie čelného skla Repair Tool DIY Vytvrdzovania Lepidla Auto Sklo Poškriabaniu Crack Obnoviť Súprava Príslušenstva

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty