Mikrovláknovú Pláž Uterák Rýchle Suché Ľahký Absorpčné Kompaktný Piesok-Bez Uterák pre Plavcov, Cestovanie, Camping, Posilňovňa, Bazén

Novinka

€1.76

Dobrý deň!Vitajte v našom obchode!

Kvalita je prvá s najlepšie služby.zákazníci všetky sú naši priatelia.

Módny dizajn,100% Zbrusu Nový, vysoká kvalita!

Poznámka:

1.Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

2.Je normálne, že silikónové výrobky môžu mať niektoré zápach od vulcanizer (druh katalyzátora, ktorý hrá dôležitú úlohu v liatie proces) sa pridáva do suroviny, aby hotové výrobky sú flexibilnejšie.Všeobecne, väčšina vulcanizer bude prchavých po tvarovaní, a zvyšok sa bude preč v priebehu niekoľkých dní. (Na vulcanizer bude to bez ujmy na zdravotnom stave ľudí)

Malý tip na odstránenie zápachu: udržať sa na produkt v slanej vody asi na pol hodiny, umyť a vysušiť, zápach zmizne potom.

Pls poznámka:

1.Ak máte ešte nejaké otázky na platobné, neváhajte nás kontaktovať.

2.Budeme posielať položky do 1-4 dní po systém potvrdí kupujúci platby.

3. Ak yo u ak si chcete vybrať express doručenie, Pls kontaktujte nás, ak chcete zmeniť expedičný poplatok. (Napríklad, EMS, DHL, fedex, TNT, SF)

Návrat&Vrátenie Peňazí

1.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak,kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.

2. Položky kupujúci dostal, ako je popísané, vráti akceptovať alebo udržať položku a dohodnúť sa s predávajúcim na vrátenie sumy.

O Spätnú Väzbu

1.如果您对我们的产品和服务感到满意,请留下您的正面反馈和5星级,以及5星级订单的详细评分. 在向我们显示反馈的屏幕截图后,我们将为您的下一个订单提供5%的额外折扣,请在下一个订单付款人之前与我们联系.

Štítky: more uterák, uterák tureckých, športové uterák, pláž uterák pončo, mens telocvični uteráky, tvár massag, piesok uterák, gtd stan, remienok na ruku prípade, oka mikrovlákna, uterák.

Materiál Polyester / Bavlna
Štýl Námestie
Druh Tvár Uterákom
Pôvod CN(Pôvodu)
Hmotnosť 100g
Číslo Modelu XQ24
Vzor Typ Pevné
Jednorazové No
Absorpcia 15s-20s
Vzor Obyčajný Farbená
Súbor Typ No
Tvar Rectangle
Funkcia Stlačený, Quick-Suché, Stroj Umývateľný
Technics Pletené

Napíšte svoju recenziu!

Mikrovláknovú Pláž Uterák Rýchle Suché Ľahký Absorpčné Kompaktný Piesok-Bez Uterák pre Plavcov, Cestovanie, Camping, Posilňovňa, Bazén

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty