Rohové Frézy 3 V 1, Odolná Rohu Rounder Punč Kolo Rohu Papiera Fréza HOBBY Ručné Remeslá R4 R7 R10 Uhol Fréza

Novinka

€3.58

Odrážky:

1、3-v-1 Rohu Rounder Punč: Vytvoriť dokonale čistý papier remesiel alebo scrapbooks s 3-pásmový rohu frézy.Navrhnutý tak, aby úder troch rôznych kútov, tento roh úder je ideálny nástroj pre dať nejaké extra vitalitu na vaše výtvory.

2、Kusy 4 mm 7 mm 10 mm Rohu: Tento kompaktný rohu rounder fréza 4 mm 7 mm 10 mm zaoblené rohy, ktoré sú skvelé pre papier plavidlá projektov.Rohu rounder malé a robustný dizajn perfektne sa hodí do ruky a robí pre jednoduché skladovanie.Rohové frézy vám 4 mm 7 mm 10 mm veľkosť zaoblené rohy.

3、Odolná a Robustná: odolná a robustná plastová bývania, je dobre spracované, ktorý je burr-voľný a plynulý pre max. komfort a dlhoročné používanie.Nehrdzavejúcej ocele, rezací nôž je dostatočne ostré na zabezpečenie presné rezanie pre elegantný a čistý vzhľad.

4、Široko Použitie: je jednoduchý na používanie a bude ostrý, bezchybný vystrihovačky z karty, zápisník papier, Kraft papier a ďalšie.Vhodná na rezanie papiera, fotografie, scrapbooking, vizitky alebo darčekovej karty.Malý roh rounder úder je oblek pre použitie v úrade, škole, doma a foto štúdio.

5、jednoduché ovládanie a Jednoducho Použitie: Vyberte si požadovaný materiál a umiestnite ho do slotu.Jednoducho zatlačte rohu papier vo vnútri, kým jeho riadne podané proti príručky a stlačte páčku nadol.V rohu je teraz presne a ostro zaoblené.

Balenie Zoznam:

1 x 3 v 1 Rohu Rounder Punč

Štítky: skladacia mp, karta r4, rohu punč, r4, rohové frézy, bmw r71, červená r4 karta, 3 1 rohu rounder papier punč, ds r4 karta, t129215su.

Model Číslo1 filé
Origin1 CN(Pôvodu)
Záväzné Nite Na Šitie
Číslo Modelu Rohu Rounder Punč
Štýl Cartoon Foto Album
style1 Iné
veľkosť 5 inches
Úložisko Fotografií Množstvo 80
type1 Typ Skrine
Binding1 Iné
Size1 Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Typ Skrine, Sticky Typ
Kryt Materiál PVC
Použitie Iné
Usage1 Iné

Napíšte svoju recenziu!

Rohové Frézy 3 V 1, Odolná Rohu Rounder Punč Kolo Rohu Papiera Fréza HOBBY Ručné Remeslá R4 R7 R10 Uhol Fréza

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty