1 Nastavenie 360° Otáčanie Self-zalievanie Záhrady Postrekovače Závlahy Závlahy Trávnik Rotačná Tryska Letné Záhradkárčenie Dodávky

Novinka

€10.92

Funkcie

1. Detské Zábavné Letné Vodné Hračky: hračka pre rodičov a dospelých hrať.Nech je táto trampolína vody spinner vytvoriť cool water park a vychutnať chladné letné vaše deti!

2. Rotujúce trampolína zavlažovania: trampolína postrekovač má rotujúce trysky.V horúcich letných, môžete vytvoriť cool water park postrekom hmly vody do trampolína!Pre vás a vaše deti, je to hračka, voda splash hračka!

3. Jednoduché nastavenie a používanie: sa 4 krokov nastavte trampolína vodný vír.Prvý: Pripojte rotačné postrekovače na oceľové potrubie.Po druhé: Pripojte zelená voda hadice na oceľovej rúry.Po tretie: Fix zelená oceľové potrubia a vodovodné potrubia na trampolína pól.Po štvrté: slúži na Pripojenie záhradnej hadice ku hasiacim zariadením, a potom použite ventil na ovládanie, množstvo vody.

4. Odolný materiál a inovované konektor: Vyrobené z vysoko kvalitnej ultrafialové materiál, 100% bezpečný pre deti.Inovované rozhranie môže eliminovať úniku vody a vytvorenie spojenia medzi záhrade vodovodné potrubia a ventil sa bližšie, aby vydržali vyššie tlaku vody.

5. Ideálne pre oslavy narodenín, alebo veľké skupiny.Predstavte si, že nastavenie tejto funkcie pre vaše dieťa strany.Deti budú milovať!Okrem toho, môžete znížiť teplotu trampolína až 25 stupňov!Teraz, cestovanie na tých horúcich letných dňoch je späť na kalendár.

Špecifikácia

Materiál: nehrdzavejúca oceľ + ABS

Balenie Zoznam

1 Sada *Trampolína Zavlažovania

Doprava

1.Ak sa rozhodnete loď z Číny, sme loď, ktorú Lgmspojmat.sk Štandardná Doprava; ak sa rozhodnete loď z zámorské sklady, budeme loď miestne logistiky dodanie.

2.Vaša objednávka je vo všeobecnosti dodané do 24h, prosím, láskavo byť trpezlivý a počkať.

3.Niečo, prosím, neváhajte a dajte mi vedieť,budeme riešiť ho pre vás čo najskôr.

Služby

1. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.A my vám odpoveď do 24 hodín s výnimkou víkendov.

2. V prípade akýchkoľvek problémov sa k vám príde, prosím, nebojte sa.Môžete sa na nás obrátiť prvý.Sľubujeme, že sa budeme snažiť všetko pre to, aby vám pomohol.

3. Venujte prosím pozornosť časový rozdiel medzi nami.Pracujeme v Číne.

Štítky: rozprašovacie postrekovače, zavlažovaný trávnik, toboganových zavlažovanie, postrekovač vody, v tryska, letné ženy, popup zavlažovania, muž rotačné postrekovače, postrekovač, moderné zavlažovanie záhrady postrekovače.

Postrekovač Typ 360 Prevodový Pohon
Podpora Veľkoobchod/Dropshipping/Maloobchod
Záhradné Postrekovače,Trampolína Zavlažovania Rotujúce Vody, Hasiacim Zariadením
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Záhradné Postrekovače, Trampolína Zavlažovania
zavlažovanie,závlahový systém závlahy závlahy, automatické zavlažovanie
Druh Postrekovače

Napíšte svoju recenziu!

1 Nastavenie 360° Otáčanie Self-zalievanie Záhrady Postrekovače Závlahy Závlahy Trávnik Rotačná Tryska Letné Záhradkárčenie Dodávky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty