Nové 1.8 M display port Displayport DP na kompatibilný s HDMI kábel Kábel Adaptéra Prevodník pre PC, Notebook HD Projektor

Novinka

€0.82

Funkcie:

Plug-and-play design, žiadne externé napájanie a ovládač vyžaduje pomocou tohto kábla.

Prenosný adaptér sa pripája DisplayPort (DP, DP++, DisplayPort++) vybavený notebook alebo stolový na HDTV, monitoringing, alebo projektor s kompatibilný s HDMI vstup; Je kompatibilný s HDMI kábla (predáva sa osobitne) je nutné.Transmhigh-definition audio a video z vášho počítača k televízoru HDTV pre prehrávanie videa alebo hranie; Pripojiť a konfigurovať monitoringing pre Rozšírenú Plochu alebo Zrkadlové Zobrazuje.

Pozlátené konektory odolávajú korózii, poskytnúť trvanlivosti a zlepšiť prenos signálu.

DisplayPort s západky poskytuje bezpečné spojenie s uvoľňovacie tlačidlo, ktoré musia byť v depresii, než odpojíte.Popis:Špecifikácie:

Materiál: PVC

Farba: čierna

Veľkosť: 1.8 m

Obsah Balenia:

1 x Display Port DP Samec na HDMI kompatibilné CablePackage Zahrnuté:Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. monitorings nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: av na scart, hdmi kábel 10m 30, hd projektor, mini projektor, ssd, hdmi switch, displayport, hdmi adaptér uhd, displej, HDMI, displayport switcher.

Názov Značky ONLENY
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia Žiadne

Napíšte svoju recenziu!

Nové 1.8 M display port Displayport DP na kompatibilný s HDMI kábel Kábel Adaptéra Prevodník pre PC, Notebook HD Projektor

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty