3 Kanál 1080P+1080P Jazdy Záznamník 3 Objektív Auta DVR 3" LCD Dash cam 8 Infračervené Svetlo Super Nočné Videnie Auto Fotoaparát 256G Pamäť

Novinka

€119.74

3 Kanál 1080P+1080P Jazdy Záznamník 3 Objektív Auta DVR 3" LCD Dash cam 8 Infračervené Svetlo Super Nočné Videnie Auto Fotoaparát 256G Pamäť

O našich produktoch

[Triple 1920 x 1080P fotoaparát nahrávanie a 170 ultra-wide-angle] Triple 1920 x 1080P jazdy záznamník, 170 ultra-širokouhlý objektív, 3-palcový veľký LCD displej poskytuje ostrejšie videá a obrázky, replay kľúčové momenty, dokonca aj vtedy, ak jazde pri vysokej rýchlosti, citlivosť sa môže Zmeniť, G-Senzor automaticky zistí náhle zrážky, okamžite uložiť relevantným materiálom a zaistite ho.D90 jazdy rekordér je najlepšou voľbou pre taxíky, jazdci a vodiči.

[Jedinečný dizajn] D90 je prvým driving záznamník na nahrávanie predné a bočné auta v rovnakom čase.Dvoch palubných kamier môže byť otočený dozadu a dopredu, doľava a doprava a ďalšie video uhly možné nastaviť ľubovoľne.Počas jazdy záznamník na ľavej a pravej strany, počas jazdy, záznamník na ľavej a pravej strany, a počas jazdy záznamník na ľavej a pravej.Na D90 je tabuli fotoaparátu môžete nasnímať viac uhlov a poskytnúť ďalšie dôkazy v kritických momentoch.

[Výborný na nočné videnie & 24/7 all-počasie monitorovanie] dvojmiestneho fotoaparát používa 4 infračervené svetlo a F1.8 clony.Nie len to, záznam ultra-clear video, ale jeho zobrazovacie účinok je lepší ako ostatné jazdy rekordéry v noci.Tri kamery poskytujú aj najnovšie vstavané vysoká citlivosť nočné videnie obrazový snímač, ktorý môže predstavovať ohromujúci obraz aj v tmavých oblastiach, na noc.Triple kamera poskytuje 24-hodinovú ochranu pre vaše auto.

[Slučky nahrávanie a núdzové zablokovanie] Ak pamäťová karta dosiahne svoju maximálnu kapacitu, bude automaticky prepisovať najstaršie odomknutý objektív zabezpečiť, nekonečné slučky nahrávanie.Podpora 1 minúta / 2 minút / 3 minút slučky nahrávanie a micro SD kartu class 10 a vyššie, až 256 gb.Raz vstavaný gravity senzor zistí kolíziu, na D90 jazdy záznamník sa automaticky zablokujú aktuálne video ako dôkaz o dopravnej nehode.Zablokované súbory nebude prepísaná kruhový záznam.

[Podporu 8GB-256 GB kartu a podporu viacerých počítačoch] Automaticky zobrazí parkovanie obrázky na zaistenie bezpečnosti pri parkovaní.Podpora viacerých jazykov, vrátane zjednodušená Čínština, tradičná Čínština, angličtina, podpora Windows XP / Win7 / Win8 / Win10.

[Žiadne batérie & č APP& inštalácia a jednoduché použitie] No batériu je potrebné, aby sa zabránilo poškodeniu vozidla alebo inej nehody spôsobené slnečným svetlom a vysokej teplote.Tento D90 jazdy rekordér, ľahko inštalovať a prevádzkovať, pozrite si obrázky v našej príručke používateľa.Stačí vložiť SD kartu (nie je zahrnuté v rozsahu dodávky) a pripojte ho k zdroju napájania.

[Uspokojivé po-predajný servis] Rýchlu odpoveď do 24 hodín, 1 rok záruka na produkt a záručný servis.Náš profesionálny tím poskytuje 100% záruka spokojnosti.Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa tejto tabuli, kontaktujte, prosím, náš tím služieb zákazníkom.Budete si môcť vychutnať najlepší zážitok z nakupovania.

Funkcie

3 kamery nahrávanie v rovnakom čase

S 1080P predné 170 široký uhol + 1080P ľavej 170 široký uhol + 1080P právo 170 široký uhol, vodičský nahrávač môžete nahrať super široký uhol prednej, doľava a doprava ciest v rovnakom čase.S 1080P predné 170 širokouhlý fotoaparát + 1080P ľavej 170 širokouhlý fotoaparát + 1080P právo 170 širokouhlý fotoaparát, dash fotoaparátu môžete nahrať ultra-široký prednej kabíne a v rovnakom čase.

3 Otočná objektív

Ľavej a pravej kamery môžu byť otočený o 180 stupňov a späť, a 330 stupňov smerom nahor a nadol, takže vaša cesta viac flexibilné a zaujímavé.Zvlášť vhodné pre rodiny s deťmi a taxikári.

Vylepšené nočné videnie

Vylepšené funkciou nočného videnia, 1/2.9-palcový svetlocitlivé komponenty, 8 infračervené svetlo, clonou F/2.0 a 6 sklenené šošovky, môže strieľať jasné, videá a fotky, dokonca aj pri slabom osvetlení noc podmienky.

Špecifikácie:

Video Rozlíšenie: Predné FHD 1080P + Ľavej FHD 1080P + Doprava FHD 1080P

Objektív Uhol: Predné 170 Stupňov + Ľavej 170 Stupňov + Doprava 170 Stupňov

Clona Rozsah: F2.0

Šetrič Obrazovky: Áno

Dekódovanie Formátu: H. 264

Displej: 3,0 palca HD Displej

Video formát: TS

Foto formát: JPG,

Vylepšené Nočné Videnie: Áno

G-Sensor: Áno

Slučky Nahrávanie: OFF/1min/2min/3min

Auto Power ON: Áno

Parkovanie Montitor: Áno (Podpora Time-Lapse Nahrávanie Funkcie, je potrebné zakúpiť Hardwire Kit)

Obraz v obraze: Áno

MIKROFÓN: Áno

Kapacita batérie: vstavaná Super Kondenzátor (Bez Batérie)

Power Interface: 5V 2.5

Jazyk: Anglický/Čínskej

Max. Externé Podporované Karty: Micro SD 256G(nie je súčasťou)

Rozmer výrobku (L*W*H): 15.2*11.7*4.2 cm/5.98*4.6*1.69 v

Package Zahrnuté:

1 x Car DVR Rekordér

1 x Nabíjačka do Auta

1 x 3M Samolepiaca Nálepka Držiak

1 x užívateľská Príručka

Teplé Tipy:

-Micro SD karta nie je potrebná: Vyžaduje class10 karta alebo vyššie.Odporúčame používať naše micro SD kartu, ktorá je na zákazku pre Automobilové DVR.Prosím formátu micro SD karty na vaše dash cam pred môžete ho používať.Môžete nájsť formát, v ponuke.

-Č. vstavanú batériu, nahrádza super kondenzátor.Prosím, vždy pripojte dash fotoaparát externý napájací kábel, kým je v prevádzke.Tento dash cam má "Auto Power Off", funkcie.Keď nie je tam žiadny externý napájací spojenie, pomlčka cam sa vypne, a čas a dátum nastavenie sa uloží.

Štítky: zrkadlo záznam, domov planetárium, dvr ip, cam dash, 4k dashcam, nahrávanie videa, kondenzátor super, v aute fotoaparát záznamník predné a zadné, fotoaparát auto zrkadlo, horizontálne super kondenzátor.

Uhol pohľadu 170°
Video Formát Mp4
Pôvod CN(Pôvodu)
Rozhranie USB2.0
Názov Značky MAIYUE HVIEZDA
Displej Pomer 16
Certifikácia CE
Chipset Výrobca Novatek
Montáž Režim Skryté Typ
GPS logger Žiadne
Pamäťová Karta Nie Je Potrebná Reding Rýchlosť Trieda 10
Video Kód H. 264
Snímací Senzor Sony Ccd
Pixelov 1200Mega
Položka Druh Automobilové DVR
Rozlíšenie Kamery 1920x1080
Max Externej Pamäte 256G
Snímok Za Sekundu 30
Dotykový Displej No
Batérie Vstavaný
Jazyk OSD Čínske (Zjednodušené), Čínština (Tradičná), angličtina
Špeciálne Funkcie G-Sensor, Displej Otočiť, Digitálny Zoom, Detekcia Pohybu, Cyklus Nahrávanie, SD/MMC Kartu, Čas A Dátum Zobrazenia, Mikrofón, LED Displej, S Spätné Zrkadlo, Nočné Videnie, Duálny Objektív, Prekročením Rýchlosti Pamäte, nepremokavé, Proti Vibráciám, Reálnom Čase Dohľad, Ostatné, Cyklické Nahrávanie, Automatické Vyváženie Bielej, Široký Dynamický Rozsah, Super Kondenzátory, Wifi Funkcia
Počet Šošovky 3
Zadná Kamera Áno
displej lcd
Veľkosť Displeja 3"-5"
Pôvodný Balík Áno

Napíšte svoju recenziu!

3 Kanál 1080P+1080P Jazdy Záznamník 3 Objektív Auta DVR 3" LCD Dash cam 8 Infračervené Svetlo Super Nočné Videnie Auto Fotoaparát 256G Pamäť

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty