Vysoký Pás Bezšvíkové Ženy Jóga Nohavice Tesné Legíny Cvičenie Športové Telocvični Oblečenie Fitness Joga Cvičenie Legíny Športové Nosenie

Novinka

€3.29

Odrážky:

1、Skutočný Štýl: Nový materiál, po riadne kompresie, dokáže skryť všetky nedostatky, poskytnúť kompresný účinok a aby všetky postavy a tvar tela viac ploché.

2、High-pás Jóga Nohavice: jóga nohavice sú navrhnuté s vysokým pásom, ktoré môžete ovládať brucha.Anti-celulitídna legíny vyrobené z natiahnuté a nepriehľadných tkanín v 4 spôsoby, ako sa môže stať štíhly, fit a obrys s každým držanie tela a pohyb.Brucho môže byť riadený široký opasok poskytuje hladké a pevné uchytenie a dokonale zobraziť vašu postavu.

3、Dobrý Materiál: Polyester, spandex a akryl.To je tak pohodlné a mäkké, takže je vaša druhá koža!Priedušný, tesný, silná kompresia, rýchle sušenie, vlhkosti wicking, elastické.Super elastické tkaniny, je ideálny pre vaše telo, veľmi pohodlné a mäkké!legíny.

4、Zadok Krivky: sexy zadok zdvihnúť žien vysoký pás legíny, rumpled zadok legíny, pull-up jóga nohavice, zadok pevne legíny.Vysoký pás dizajn a brucha kontroly široký opasok poskytuje hladké a pevné uchytenie a dokonale zobraziť vašu postavu.Robia zadoček moderný, otočte svoj zadok do peach zadku, a s funkciou zvýšenie zadok, miera návratu je super vysoká.

5、Príležitosti Použitie: má ľahký pohodlie a funkcie absorpciu a odvod potu.Zameriava sa na zlepšenie žien, joga, fitness zážitok.Jóga legíny môžu byť použité v telocvični Pilates (Pilates) štúdio, outdoorové športy a každodenný voľný čas miestach, len pár minút od bežné šaty krásne šaty.Zvýraznite svoje obľúbené doplnky a vysoké podpätky, ktoré môžu byť použité počas celého roka.

Popis:

Sexy Jóga Nohavice: Špeciálne navrhnuté tak, aby váš zadoček vyzerať viac sexy a načrtnúť očarujúce obrázok.Super mäkké a kože-príjemný materiál, elastický materiál, podporuje kompresiu a podporu.Rýchle sušenie, vlhkosti wicking, super pružnosť, veľmi pohodlné a mäkké.

Špecifikácia:

Farba: tmavo šedá/svetlo šedá/modrá/ružová

Veľkosti: S, M, L, XL

Textílie meno: bavlna zmiešaná

Hlavné textílie zloženie: nylon/nylon

Obsah hlavné textílie zložka: 71%-80%

Hlavné textílie zloženie 2: polyesterové vlákna (polyester)

Obsah hlavné textílie zložka 2: 81%-90%

Podšívka zloženie: polyester vlákna (polyester)

Podšívka zložka obsah: 81%-90%

Nohavice dĺžka: členok nohavice

Štýl: ceruzka nohavice/malé nohavice

Hrúbka: všeobecné

Funkcia: hip výťah, self-pestovanie, priedušná, absorpciu potu, chudnutie

Vzor: honeycomb

Populárne prvky: skladaný, hit farba, gáza, skladaný

Balenie Zoznam:

1*Leginy

Poznámka:

1. Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, výrobok má niektoré veľkosti tolerancie.

Štítky: xs max pro kamery.

Pohlavie Ženy
Názov Women Workout Leggings Pants
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál BAVLNA
Uzavretie Typ Elastický Pás
Druh Hip-up High Waist Sexy Yoga Pants

Napíšte svoju recenziu!

Vysoký Pás Bezšvíkové Ženy Jóga Nohavice Tesné Legíny Cvičenie Športové Telocvični Oblečenie Fitness Joga Cvičenie Legíny Športové Nosenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty