Nožnice kuchynský Riad Nástroje 3D Silikónové Fondant Formy na Tortu Zdobenie Dieťa Nástroj Silikónové Mydlo Formy Cupcake Dekorácie SM-306

Novinka

€2.94

Nožnice Kuchynský Nástroj 3D Silikónové Fondant Formy Na Tortu Zdobenie Dieťa Nástroj Silikónové Mydlo Formy Cupcake DecorationsSM-306 Všetky silikónové formy sú produkované potraviny bezpečné silikónového materiálu s FDA a osvedčenia EÚ.

Tieto formy sa bude produkovať obrázky, ktoré vyzerajú ako ručne vyrobené, takže to rýchle a jednoduché aj pre začiatočníkov.Skúsený tortu maliarov budú môcť zmeniť a prispôsobiť skončil údaje pre ich vlastné návrhy.

Funkcia:

1.Od 0 do 260 C bez toho, že by bola ovplyvnená 2.Textúra hĺbka:1.3-1.5 mm 3.Ordorless a non-stick 4.Farba:Ružová alebo prispôsobené farby 5.Dizajn: Customized alebo existujúce 6.Poddajná a flexibilné 7.Materiál:100% potravinársky silikón Poznámka: Budeme posielať farby položky náhodne.Ak si mysli to, prosím, kontaktujte nás pred podaním objednávky.Inak budeme posielať ako to bude.

Štítky: silicon forma na pečenie, sillicone formy tortu, 0 pečenie, fondant formy záhyby, klenutý silikónové formy, cake decor nástroj, koláč, malé mydlo, takže, taška eko, formy záhyby.

Funkcia Skladom, Eco-Priateľský
veľkosť 110x60x11mm
Hmotnosť 64g
Číslo Modelu SM-306
Certifikácia FDA, LFGB, SGS
OEM Service Áno
Viacnásobné Použitie Zdobenie Cupcake, koláč, súbory cookie
Pôvod CN(Pôvodu)
Farba Ružová
Druh Tortu Nástroje
Package PP Taška do Obálok
Názov Značky AK UMENIA KUCHYNSKÝ RIAD
Aplikácia Pekáreň Shop, HOTEL, Shcool, Domov
Materiál Silikónové, Potravinársky silikón
Povrch Hladké bez otrepov, jasný vzor
Tortu Nástroje Typ Formy, Silikónové Formy Zdobenie

Napíšte svoju recenziu!

Nožnice kuchynský Riad Nástroje 3D Silikónové Fondant Formy na Tortu Zdobenie Dieťa Nástroj Silikónové Mydlo Formy Cupcake Dekorácie SM-306

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty