1pc umývacie Rukavice na Čistenie Rukavice Oka Textílie nebolí Farba Nepremokavé Obojstranný Coral Fleece Veľké Upratovanie

Novinka

€2.85

Funkcie:

Dvojité strany

Rukavice sú navrhnuté s manželskou čistenie chlpaté povrchy, v oranžovej a šedej dve farby, praktické a pohodlné.Jeden coral velvet strane a jeden jemný vlákniny strane, oba vlastní dobrej vody absorpčnú schopnosť, ľahko absorbujú prach, olejové škvrny, nečistoty, kým umyť vodou, mydlom alebo saponátom.

Sieťovina

Bočné oka textílie dizajn môže účinne odstrániť škvrny a filter tuhých znečisťujúcich látok s cieľom znížiť bolí na čistenie povrchu.

Nepremokavé vnútorné handričkou

Nepremokavé vnútorné handričkou môžu chrániť svoje ruky z mydlo tekuté alebo iných druhov detergentov, bezpečné a spoľahlivé.

Rozsah pôsobnosti

Čistenie glove je veľmi vhodný na umývanie áut, čistenie nábytku a tak ďalej, jednoducho ovládať, vlastniť dobrý čistiaci výkon.

Špecifikácia:

Typ: umývacie rukavice

Množstvo: 1pc

Materiál: coral velvet + jemný vlákniny

Farba: oranžová + sivá

Veľkosť: 26*19 cm/ 10.22*7.47 palcový(L*W)

Čistá hmotnosť: 75 g/ 2.65 oz

Package:

1* umývacie rukavice

Štítky: žena čistenie rukavice, striekacie, farbivo, súprava mikrovlákna rukavice, dlaždice umývacie rukavice, dvojité rúra mitt, fólie na čítanie, hlina mitt, 3m, dlaždice čistiace chemikálie.

Funkcia 1 Sieťovina
Funkcia 2 Nepremokavé vnútorné handričkou
Funkcia 3 Umývacie Rukavice
Druh Scrub Funkcia

Napíšte svoju recenziu!

1pc umývacie Rukavice na Čistenie Rukavice Oka Textílie nebolí Farba Nepremokavé Obojstranný Coral Fleece Veľké Upratovanie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty