Leabyl Nový Príchod Ružový Kvet, Motýľ Kúzlo Náramky & Bangles Roztomilé Ružové Enemal Čerešňové Kvety DIY Crystal Korálky, Náramky

Novinka

€3.35

Funkcie a špecifikácie:

Veľkosť:

18 cm-21 cm (7.1 inch - 8.3 palca) Tipy: Máme tiež 16 cm,17 cm,22 cm na výber,ak chcete, malé alebo väčšie rozmery,kontaktujte nás.

Materiál:

-Žien náramok, lesklý pracky pásu s glazúrou korálky. -Šetrné k životnému prostrediu zliatiny, bezolovnaté, bez obsahu niklu a kadmia-zadarmo. -Vysoká poľský dokončiť.

Príležitosti:

-Módne a pohodlné na nosenie, módne darček pre matku, manželku, priateľku, na Vianoce, Valentína, Deň matiek, narodenín, výročí svadby, maturitných stretnutí. -Žien náramok spojené s charms a bezpečnú reťaz tak ďalšie 2 až 3 cm, ktoré sú potrebné v porovnaní s odkaz náramky.

Peniaze späť záruka spokojnosti.Neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky.

Veľkosť Košíka

Ako vybrať veľkosť náramku: 1.Skontrolujte pictrue vyššie.Zábal papier okolo zápästia pre správnu veľkosť. 2.Označte papiera, kde to uzatvára kruh. 3.Meassure od začiatku do známky.

Dôležité:

pre väčšinu zákazníkov s 7.5 palcový zápästie,20 cm 21 cm alebo bude váš správny výber.19 cm je pre malé zápästia a 18 cm je pre mladistvých.Ak sa nechcete dostať správnu veľkosť,dostať do kontaktu s nami a budeme si to pravé pre vás.

SLUŽBY

Hot predaj výrobkov z najlepších predajcov Všetky objednávky odoslané z Lgmspojmat.sk skladov do 24 hodín Špecializované zákazníka služby

BALENIE A DOPRAVA ZÁRUKA

Užite si pokoj s Lgmspojmat.sk dvere-na-dvere, balenia a dopravy ochrany

Štítky: náramok eiffelova veža, náramok pandora striebro, náramok zobraziť, náramok majiteľa, guľôčky náramok, náramok dieťa, náramok deti, náramok ženy, náramok pre pandora, barcelet.

Darček pre Priateľka/Mama/Sestry/Manželka/Dieťa
Kovy Typ striebro
Nastavenie Typu Pripraviť Nastavenie
Položka Druh Náramky
Číslo Modelu L80968
Názov Značky LEABYL
Reťazec Typu Korálkový Náramok
Pohlavie Ženy
Occassion Výročie/Účasti/Darček/Party/Svadba
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Fungovať vždy Krásy Ruky
Jemné alebo Módne Móda
Spona Typ Homár-pazúr, svorky
Náramky Typ Kúzlo Náramky
Funkcia Nálada Tracker
Štýl TRENDY
Materiál Crystal
Tvar\vzor RASTLINA

Napíšte svoju recenziu!

Leabyl Nový Príchod Ružový Kvet, Motýľ Kúzlo Náramky & Bangles Roztomilé Ružové Enemal Čerešňové Kvety DIY Crystal Korálky, Náramky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty