ULOVKAYA 2ks/Set Bielkovín Gumy Kabát A BaseCoat Dlhotrvajúci 30ml Pre Gélové Nechty Soak Off UV povrchový Lak na Nechty, Art Gél

Novinka

€8.92

O produktoch:

Názov: Bielkoviny, Posilňujú Gumy základným náterom a Bielkovín stierka Podmienka: 2021 Zbrusu Nový Príchod Objem: 30 ML Plastová Fľaša Oblek pre : Krehké a slabé nechty,pre silné a zvýšiť hrubšie.Farba : Číra Vôňa: Rastlinné Živice Vôňu.Vonia dobré.Dlhotrvajúci Soak Off.- Cured: Od UV/LED Lampa Bielkoviny, posilňujú gél je nová verzia Gumy základným náterom gél, bol vytvorený pre majiteľov slabé nechty.Obsahuje bielkoviny a vápnik vernis živicových zložiek.Použiť to, aby vaše nechty krásne,zdravé a silné.

Funkcie:

2021 100% nových maloobchodných a vysokej kvality.Vyživujú a bohaté nechty na Bielkoviny posilniť Gel Base.Základným náterom v gél formát Lieči v 50 sekúnd v LED svetlo, alebo 1 minúty v UV svetlo Zabezpečuje priľnavosť na klinec farby bez poškodenia prírodných nechtov doska Ľahko použiteľné a soak off.Vhodný pre profesionálne použitie alebo domáce použitie.

Použitie metódy:

Aplikovať skôr, než (Manikúra) uplatňovanie základným náterom, môže udržať vaše nechty povrchu vyživujú a zdravé.Odporúčame aplikovať pred manikúra.

Doprava

1-4 Dní dodacia lehota bude potrebné po tom, čo sme potvrdili prijatie vašej platby.Uveďte správnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď vašej položky, na základe vášho Escrow adresu, takže uistite sa, že je to správne.DHL, TNT, Fedex, UPS, Air Cargo, doporučene sú podporované, ak chcete použiť ktorýkoľvek z nich, prosím, kontaktujte nás pred vykonaním platby, pretože tam bude vyrábať ďalšie poplatky.Za normálnych okolností trvá 20-50 pracovných dní príchodu leteckou Poštou, a trvá 3-10 pracovných dní Express.

Spätná väzba

Vaša odozva je naozaj dôležité pre nás, prosím trvať niekoľko sekúnd dať veľký spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, ďakujem veľmi pekne !!Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.Prosím, kontaktujte nás pred dať neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a dať vám šťastný nakupovanie náladu tu.Ďakujeme!

Dodanie Ochrany Čas

Keď doručenia ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, aby sme mohli pomôcť predlžovať.Vaše peniaze nepôjde do svojho účtu, pokiaľ ste potvrdili sa dostali balík.

Kontaktujte Nás

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás!Odpovieme vám hneď ako to bude možné.ale prosím, aby odkladu odpovedať na nepracovný deň.Ďakujeme za vašu návštevu, šťastie pre nás oboch

Štítky: nechty gel kabát, jelly poľský, gél kabát, gél lak na nechty, cb190, klinec bielkovín, gél x, splnenie cez poly gél, vymeniteľné bielkovín base indigo, bielkoviny nechtov bond.

Názov Značky Ulovkaya
Číslo Modelu Bielkoviny Gumy Top A Základným Náterom
Použitie S UV Gel lak na Nechty
Vyliečený UV/LED lampa
Druh UV Gel
Štýl Základným náterom vrchný Náter s obsahom bielkovín a vápnika
Podpora Veľkoobchod Kvapka Loď Objemné Predaj
Účinok Zdravé a silné Lesklý lesklý
Zložka Bielkoviny A Vápnik Vernis Živice
Soak Off Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Objem 30ml
modely Nová verzia Gumy základným náterom a vrchný Náter
Počet Kusov Combo
Položka Druh Nechty Gel
Množstvo 2 KS/Sada
Trvalá Čas 3-4 alebo viac týždňov
NET WT 30ml

Napíšte svoju recenziu!

ULOVKAYA 2ks/Set Bielkovín Gumy Kabát A BaseCoat Dlhotrvajúci 30ml Pre Gélové Nechty Soak Off UV povrchový Lak na Nechty, Art Gél

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty