SONY Kamera Hirose 12V 4pin do Pravého uhla XLR 4pin žena pre Napájanie Batéria, Adaptér, Napájací Kábel

Novinka

€14.80

Vlastnosti Produktu

Každý kábel bolo testované, aby sa zabezpečilo, že nie sú žiadne skratu ,bez možnosti členenie problémy pred odoslaním, a to workes skvelé!

Dĺžka kábla:30-100 cm v zásob Vlastnej Dĺžka : ostatné dĺžka káblov,by sme mohli prispôsobiť s ňou,prosím, poznámku slová alebo sa obráťte so mnou Plug: Hirose 12V 4pin Plag B: XLR 4pin žena

Milí priatelia: Vitajte v našom obchode,mohli by ste prosím niekoľko minút trvať, kým sa na to pozerať návod?ďakujem. 1: Ak potrebujete zváracích káblov za konektor, by ste lepšie poskytovať paramper kábla a špecifikácia konektor.Ak je to pre profesionálneho vybavenia kábel, uveďte zvaru definícia. 2:Máme dobrú cenu a pre veľké množstvo, a sme schopní prispôsobiť s káblom podľa požiadaviek zákazníka 3:prosím, odoslané správy a povedzte nám, aké chceš, keď si urobiť objednávku! 4:Bez ohľadu na to, aká je vaša množstvo, ktoré by sme radi vám zašleme tovar včas, a bude ponúkať sledovacie číslo na vás, aby ste postupujte tovaru hore. 5:Vážený klient, ak je vaša objednávka viac ako USD $200, zabezpečíme express dodanie, tovar vám dorazí v 5days.a objednávky menej ako USD $200, zabezpečíme Lgmspojmat.sk Štandardná Doprava/ Čína Príspevok malé paketové/ ePacket tovar dorazí v o 15 dní.Alebo si vybrať DHL Express platiť za dopravu.Zašleme vám ju na deň si ho kúpiť. 6: Ak je balík, ktorý ste dostali je zle (alebo poškodený), nie je potrebné vrátiť to, prosím, kontaktujte nás v čase, pošleme vám ju znova.

Štítky: spdif xlr adaptér, zlatá farba zmiešavač, lumix xlr adaptér, 4 pin xlr, spartak, striedavé gimbal motora, extrakt mydlo, 4 pin hirose, konektor xlr, 3 pin konektor.

Číslo Modelu Napájanie Batérie, Adaptér, Napájací Kábel
Názov Značky SZJELEN

Napíšte svoju recenziu!

SONY Kamera Hirose 12V 4pin do Pravého uhla XLR 4pin žena pre Napájanie Batéria, Adaptér, Napájací Kábel

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty