ERMAKOVA Abstraktné Ticho Je Zlatá Figúrka Živice Ruky, Tvár Tichý Mužov Socha Socha Home Office Obývacej Miestnosti Dekorácie

Novinka

€7.13

Téma: Mlčanie je zlato figúrka Veľkosť:A: 7 cm*4,5 cm*16 cm/2.73"x1.8"x6.24" B: 8 cm*4,5 cm*16 cm/3.12"x1.8"x6.24" C: 6,5 cm*5 cm*17 cm/2.5"x1.95"x6.63" Balík v cene: 1 x S ilence je zlatú sošku Fature: 1.100% Zbrusu Nový, Vynikajúci Kvalitný ,Ekologický,Zdravý. 2.Dizajn Štýlový Vzhľad, Vynikajúce Spracovanie. 3.Pekne vyzdobiť doma alebo v kancelárii dekorácie. 4.Oživiť svoj ozdoby miesto s týmito krásnej živice plavidlá. 5.Skvelý darček pre deti, deti a priateľov.

1. Drop shipping a veľkoobchodné objednávky sú podporované.Veľkoobchodné objednávky:prosím, láskavo kontaktujte nás získať veľkoobchodné ceny.Drop shipping objednávky:prosím, láskavo nechajte poznámky z drop shipping objednávky vo vašej objednávke,takže naše colleauge mohli vidieť, že a nebude obsahovať faktúra a naše uchovávať informácie, a pod. 2. Ako to mám urobiť, ak sú položky, ktoré je poškodené alebo chybné, alebo menej, alebo sa mi nepáči?Prosím, láskavo kontaktujte nás skôr, než písať recenziu a otváranie sporu.Mohli by sme na vrátenie peňazí alebo poslať nové položky pre vás. 3. Je tam všetky dane colný?To je základné povinnosti občanov na zaplatenie dane podľa miestneho práva.Venujte prosím colné daň podľa miestnych politík.Vďaka!

Štítky: orgán, muž tvár socha, klon prášok, socha ticho, stôl orgán, hamsa, king kong hračka, ručné šperky stojan, feeder kolibrík, abstract resin sculpture.

Druh Mlčanie Je Zlato figúrka, znak socha
Je To Inteligentné Zariadenie No
Pôvod CN(Pôvodu)
Tému Ľudia
Povrchové technológie Maľovanie, Farebné kresby, Farba dekorácie
Štýl Európa
Materiál Živica
Iné Domáce Dekorácie Príslušenstvo, Home Decor
Názov Značky Ermakova

Napíšte svoju recenziu!

ERMAKOVA Abstraktné Ticho Je Zlatá Figúrka Živice Ruky, Tvár Tichý Mužov Socha Socha Home Office Obývacej Miestnosti Dekorácie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty