Sledujte Repair Tool Sticky Trenie Loptu Screwball Späť Prípade Otvárač Skrutku Odstraňovač Hodinár Sledovať Repair Tool

Novinka

€1.26

Popis Produktu

Sledujte Repair Tool Sticky Trenie Loptu Screwball Späť Prípade Otvárač Skrutku Odstraňovač

Poznámka:

Táto položka je doručený deflovaných, musíte použiť pin kód a čerpadlo na čerpadlo vzduch sami.Použite, prosím, basketbal a futbal loptu pin a čerpadlo na čerpadlo vzduch.Vďaka.

O to:

To, čo nemôže tento kreatívny nástroj oprava je lepšia otázka!Tento otvárač je vyrobená z trvanlivého, odflaknuty gumy a robí otvára aj tie tvrdohlavý skrutku v prípade chrbtom jednoduché.Len stlačiť, stlačte a otočte!V súlade rovnomerne a pevne na rôznych hodiniek veľkosti a plochy, lopta umožňuje bezpečne a účinne odstrániť späť bez poškodenia hodinky.Robí skvelý doplnok k akejkoľvek hodinár alebo fanúšikovia toolkit!

Funkcie:

Robí skrutka-na hodinky späť jednoduché odstránenie

Mäkká, poddajná dizajn chráni hodinky pred poškriabaním

umývateľný

Špecifikácia:

Priemer: Ako Obrázok

Hmotnosť: 0.8 oz (1 guľkové)

Materiál: Guma

Farba: ako je znázornené

Package:

Jeden (1) sledovať prípade otvárač

Štítky: levine hodinár sústruh, sledujte prípad späť v otvárač, hodinár zväčšovacie sklo sklo, jwatch sledovať opravy, guľôčkovej skrutky, sledujte repair tool kit lige, hodinky pohyby častí, sledujte dial dial značky, 2813 pohyb, freemason krúžok.

Druh Nástroje
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Druh Opravy Nástrojov A Súpravy

Napíšte svoju recenziu!

Sledujte Repair Tool Sticky Trenie Loptu Screwball Späť Prípade Otvárač Skrutku Odstraňovač Hodinár Sledovať Repair Tool

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty