HTU21D Teploty Vlhkosti Snímač Modul IIC I2C Rozhranie Digitálny Výstup Nahradiť SHT21 SHT20 Pre Arduino/Smart Home

Novinka

€1.44

HTU21D Teploty Vlhkosti Snímač Modul IIC I2C Rozhranie Digitálny Výstup Nahradiť SHT21 SHT20 Pre Arduino/Smart Home

Na HTU21D je nízka-náklady, jednoduché použitie, veľmi presné, digitálny vlhkosť a snímač teploty.Senzor je ideálny pre ochranu životného prostredia snímania a zapisovanie údajov a ideálny na meteorologickej stanice alebo humidor riadiace systémy.Všetko, čo potrebujete, je dva riadky pre I2C komunikáciu a budete mať relatívna vlhkosť čítania a veľmi presné teploty čítania ako bonus!

Tam sú len štyri kolíky, ktoré musia byť zahnutý nahor, aby bolo možné spustiť pomocou tohto snímača v projekte.Jeden pre VCC, jeden na GND, a dva dátové linky pre I2C komunikáciu.Tento útek palube bol postavený v 4.7 k pull-up odpory pre I2C komunikáciu.Ak ste zapojenie viacerých I2C zariadenia na rovnakej zbernici, možno budete chcieť zakázať tieto odpory.

Je leto a vy ste potenie a vaše vlasy to všetko kudrna a všetko, čo naozaj chcete vedieť, je, prečo weatherman povedal dnes ráno, že dnes je relatívna vlhkosť by max von na dokonale primerané 52%, keď to cíti viac ako 77%.Zadajte HTU21D-F Teplota + Vlhkosť Senzor - najlepší spôsob, ako dokázať weatherman zle!

Tento I2C digitálne vlhkosť senzor je presný a inteligentná alternatíva k oveľa jednoduchšie Vlhkosť a Teplota Snímača - SHT15 Breakout Je typická presnosť ±2%, pričom prevádzkový rozsah, ktorý je optimalizovaný od 5% až 95% RH.Prevádzka mimo tento rozsah je stále možné - len presnosť môže klesnúť trochu.Teplota výstup má presnosť ±1°C od -30~90°C. Ak hľadáte na meranie teploty presnejšie, odporúčame MCP9808 Vysokú Presnosť I2C Snímač Teploty Breakout Dosky.

Takýto krásny čip - tak sme sa točil až odpočinkovej doska, ktorá zahŕňa Filtrované verzia (biely kúsok plastu, ktorý je PTFE filter, aby snímač vyčistiť), a 3.3 V, regulátora a I2C úrovni radenie obvodov.To umožňuje používať ho bezpečne s akoukoľvek microcontroller 3.3 V-5V napájanie alebo logiky.Každú objednávku sa dodáva s jedným plne zostavený a testované PCB breakout a malý kúsok hlavičky.Budete musieť spájky hlavičky do PCB, ale je to pomerne jednoduché a trvá len niekoľko minút, aj pre začiatočníkov.

Doska veľkosť:1.2x1cm(cca)

Package Zahrnuté:

1 x HTU21D Teploty Vlhkosti Snímač Modul

Štítky: striedavý prúd snímača, ds18b20, lidar skener, am2320, film snímač tlaku, hdc1080, Senzor, i2c, bme280 sensor, htu21d.

Pôvod CN(Pôvodu)
Teória Aktuálne Senzor
Číslo Modelu HTU21D Teploty Vlhkosti Snímač Modul
Druh Vlhkosť, Senzor
Materiál Polymér
Výstup Digital Sensor
Použitie Teplotný Senzor
Názov Značky Ziqqucu

Napíšte svoju recenziu!

HTU21D Teploty Vlhkosti Snímač Modul IIC I2C Rozhranie Digitálny Výstup Nahradiť SHT21 SHT20 Pre Arduino/Smart Home

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty