450ML Prenosný Mixér Mini Potraviny Mixéry Mixéry Bezdrôtový Stlačte Nabíjanie Manuálne Odšťavovačov Pohár mixér na Varenie

Novinka

€3.85

450ML Prenosný Mixér Mini Potraviny Mixéry Mixéry Bezdrôtový Stlačte Nabíjanie Manuálne Odšťavovačov Pohár mixér na Varenie

Špecifikácie produktu:

Názov: Elektrické pohár šťavy

Kapacita: 400 ml

Maximálny šťavy výstup na jeden čas: 400 ml a pod

Mäso zvyškov box kapacita: 500 ml alebo menej (vrátane 500 ml)

Maximálna rýchlosť odšťavovač: 15001 ot / min (vrátane) -18000 ot / min (vrátane)

Či vstavanú batériu: Áno

Aktuálne: 1-2A

Typ: Ovocia a Zeleniny Nástroje

Komoditné materiál: potravinársky materiálu PC

Kŕmenie port tvar: okrúhly

Výkon: 35w

Napätie: 220V

Kapacita batérie: 2000MHA

Batéria napätie: 3,7 V

Farba: biela, ružová

Veľkosť: 7 .5* 7.5 * 21.5

Hmotnosť výrobku: 310g

Na obale produktu: šťava pohár + color box + dátový kábel + návod na použitie

popis výrobku:

1. Produkt používa USB na nabíjanie, môže byť účtovaná, kedykoľvek a kdekoľvek, a to môže byť použitý s USB rozhrania, ktoré je vhodné pre obchodných výlet a cestovanie.

2. Silný výkon zaťaženie, rýchlosť 18000 ot. / MIN./min, môže rýchlo miešajte všetky druhy ovocia, štiav, sójové mlieko, mliečne koktaily, ryža zrná (to sa ľahko rozkladajú kocky ľadu).

3. Vhodné na prepravu, prenosný a ľahký, môžete vziať šťavy fľaša na akékoľvek miesto, či už je to šport, výlety, vonku, pobyt v prírode, môžete si ho vziať so sebou.

Venovať pozornosť šťavy pohár:

1. Plnenie: Keď používate prvýkrát, malo by to byť nabitá na viac ako 3 hodiny, najlepšie 8 hodín, inak napájanie je nedostatočné.

2. Sprísnenie: pohár tela a základné musia byť dotiahnuté otočiť, pretože pohár tela a základnej sú vybavené neviditeľnú ochranu prepínače, len pohár telo môže byť dotiahnuté na dosiahnutie pohodlnej pracovnej štátu.

3. Ovocie: Po úplne nabitá, budete musieť pridať požadované ovocie a plody musia byť nakrájame na malé kúsky, aby sa uľahčilo juicing.

4. Pridať vodu: Po pridaní ovocie, musíte pridať polovicu vody alebo mlieka alebo primerané množstvo ovocia.Nepoužívajte pohár bez ovocia, inak je jednoduché horieť motor. (Pokiaľ máte veľa vody, napríklad melón, nemusíte vody).

5. Prepínač: Pred zvýšením hlavu, mali by ste sa obrátiť na pohár hore nohami a rýchlo dvakrát kliknite na položku zapnúť prepínač (inak čepeľ bude ľahko zaseknutý tým, ovocie a česanie stroj nebude otáčať).Po obrátenej polohe, malo by byť otrasená o 45 stupňov.

vlastnosti produktu:

1. Výkonný prenosný mixér: Tento kompaktný mixér je veľmi vhodný pre smoothies, proteínové koktaily, mliečne koktaily, šťavy, detská výživa, šalátových dressingov, atď.

2. Jedno-tlačidlo čas čistenie: Pri čistení, len naliať trochu vody v pohári, a potom stlačte tlačidlo štart, automatické čistenie.Nepoužívajte umývačka riadu, čistenie poháre.

3. Ochrana životného prostredia materiálov a port USB nabíjanie: prenosné miešanie cup je vyrobená z materiálu Tritan.Všetky diely sú baby potravinársky bez BPA.Je kompatibilný s akýmkoľvek napájanie zariadení s USB portom, ako zapojíte adaptér do auta, AC adaptér alebo napájanie banky, atď.Môžete cestovať po celom svete bez obáv akékoľvek plnenie otázky.

poznámka:

1. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 mm.

2. Vzhľadom k rozdielu svetlo a displeja, farba produktu sa môže mierne líšiť od obrázka.

3. Ak máte akékoľvek pripomienky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť splniť všetky vaše požiadavky.

Návod na bežné poruchy výrobku:

1. Produkt nie je možné spustiť: výrobok je vybavený bezpečnostným zariadením.Ak nie je nainštalovaný správne, to sa nepodarí spustiť.Skontrolujte, či je relevantné komponenty sú správne nainštalované a skontrolujte, či výrobok má dostatočný výkon.

2. Produkt nie je možné spustiť na dlhú dobu po spustení: Dať príliš veľa ovocia, ak ovocné kúsky sú príliš veľké alebo príliš ťažké, môže jam čepeľ, prosím, rez buničiny do 1.5*1.5 cm, nedovoľte, aby čepeľ a buničiny Dotyk, a potom ho zapnite a netraste s ním vľavo a vpravo.

3. Nedostatočné produkt výkon: skontrolujte, či výrobok má dostatočný výkon.

4. Produkt nereaguje, keď sa nabíjanie a indikátor je abnormálne počas nabíjania: výrobok je vybitá, prosím, pokračujte na nabíjanie a pozorovať, poškodenie nabíjací kábel alebo poškodenia plug rada môže spôsobiť plnenie stať nereaguje.Prosím overiť po jednom.

Štítky: odšťavovač citrón, cesto šľahač, mixr, lego mindstorm, príručka šťavy odšťavovač, mini metla, ručný odšťavovač, cement mixer, čínsky foo psa socha, magic bullet výstroj, náhradné.

Ovládacie Prvky Typ Zatlačte tlačidlo
Funkcie Multifunkčné
Číslo Modelu Elektrická Mini Ovocia Odšťavovače
Tvar Nabíjací Port polmesiaca
Čepeľ Materiál Zliatiny
Nabíjací Port Tvar Oválne
Dužina Objem Kontajnera 500 ml
Bývanie Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Farba 1 biela
Ovocie&Zelenina Odšťavovač
Funkcia Miešanie
Hodnotenie (Ot / Min) 15001-18000Rpm
Nastavenie Rýchlosti Žiadny Výber
Ktorým Metóda Ručné
0.5 litrov Dva súbory
Obalovému Materiálu Plastové
Počet Rýchlosti Nastavenia Plynulú Reguláciu
Certifikácia ce
Chopper Materiál ABS
Mliečny Kokteil Ovocné Šťavy
Napätie (V) 220V
Kapacita 0.5-1L
Názov Značky qihui
Štýl Stojí
Druh Twin-Výstroj (Triturating) Odšťavovač
Regulácia rýchlosti motora manuál
Pohár materiál telesa Plastové
Farba Ružová
Výkon (W) 40W
Pôvod CN(Pôvodu)
Teplo Zachovanie Funkcie nemám
Rozmery (L x W x H (Cm) 8*8*22 cm
Položil metóda Ručné
Mixéra Mixéry

Napíšte svoju recenziu!

450ML Prenosný Mixér Mini Potraviny Mixéry Mixéry Bezdrôtový Stlačte Nabíjanie Manuálne Odšťavovačov Pohár mixér na Varenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty