Multi-sekcii Potopenie Minnow Rybárske Nástrahy Umelé krmivo pre Ryby Ťažké Nalákať 7 Uzlov Návnadu 10 cm 15.5 g Luya Wobblers Crankbaits

Novinka

€1.67

Informácie o produkte:

Hmotnosť: 15.5 g

Dĺžka: 10 cm

Rybárske háku veľkosť: 6#

Potápanie hĺbka: 1.5-3m

Predajné miesto a spôsob prevádzky

1. Ťažisko má oceľové gule, ktoré môžu byť presunuté na chvost, keď hádzanie, zvýšenie hádzanie vzdialenosť.Vzduch držanie tela je stabilný a hladké, a to nie je ľahké previesť a uľahčiť hádzanie.

2. To môže odrážať vonkajšie svetlo zo všetkých uhlov, a to má vplyv svetla-chytať ryby, ktorá je vhodná pre rôzne vodné podmienky.

3. Existuje niekoľko malé oceľové guľôčky v tele, ktorá bude zvuk pri ťahaní, ktoré silne priťahuje pozornosť rýb.

4. Vyrobené z ABS plastu, je pevný a silný, odolný voči nárazu a ťuknutím.Vnútorná oceľová guľôčka bola preverená podľa presných nástrojov na zabezpečenie plávanie držanie tela každej návnady.

Prevádzková metóda:

1. Pre ryby s nízkou flexibilitou alebo skryté okolo prekážky, hĺbka vody je 30-50 cm.V tejto dobe, malé prevádzky je atraktívne.Existujú dva spôsoby prevádzky.Jeden je návnada metóda: vytiahnite vlasec ťažké.Tak, že Lu Ya návnadu bude plávať po potápanie, pomocou Lu Ti to pohyb od vodnej hladiny spodnej vody, a voda, vlny, ktoré sú neustále miešať do spôsobiť pozornosť rýb.Druhý typ je zášklby: nepravidelne zášklby rybársky prút prerušovane, vodičský Luya plávať vo vode.

2, návnada metóda: v Porovnaní s návnady metóda, zášklby metóda v návnadu metóda je väčšie, sila je aj silnejšie, vzdialenosť pohybu je tiež veľký, rýchlosť pohybu je rýchlejšie a pevnosti je správne pochopil.To je silné pokušenie nedáva ryby šancu dýchať, tak, že môžu hrýzť návnadu okamžite.

Treba poznamenať, že intenzívne prikrmovanie môže urobiť Luya to plávanie držanie tela hrajú veľmi dobrý vplyv, aj keď je skryté vo vode z 3-3.5 m hustá voda, tráva alebo ryby v koreni rock, bude lákal a pohryznutí.Multi-sekcii Potopenie Minnow Rybárske Nástrahy Umelé krmivo Pre Ryby Ťažké Nalákať 7 Uzlov Návnadu 10 cm 15.5 g Luya Wobblers Crankbaits

Štítky: dieťa vták, plastový kríž korálky rybolov, crankbait ryby, akvárium umelé ryby, akvarijné ryby potravín, 16gb ddr2, umelé potravinárske, šťuka wobbler, svetlé wobbler rybolov, chyba lure.

Kategória LURE
Číslo Modelu KB142
Funkcia 3 Pevný Lure
Poloha Oceán Loď Rybolov, Oceán, Pláž, Rybolov, JAZERO, Rieka, Ocean Rock Rybolov
Funkcia 2 Umelé Krmivo Pre Ryby
Funkcia 1 Multi-sekcii Potopenie Minnow Rybárske Návnad
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia 4 7 Uzlov Návnada
Druh Umelé Návnady
Funkcia 5 10 cm 15.5 g Luya Wobblers Crankbaits

Napíšte svoju recenziu!

Multi-sekcii Potopenie Minnow Rybárske Nástrahy Umelé krmivo pre Ryby Ťažké Nalákať 7 Uzlov Návnadu 10 cm 15.5 g Luya Wobblers Crankbaits

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty