OUPINKE Zlaté Hodinky, dámske hodinky, Luxusné Značky Ženy Mechanické Hodinky Zafírové Sklo Dámy Automatické Náramkové Hodinky montre femme

Novinka

€181.70

OUPINKE Značky Úvod

1、OUPINKE je Švajčiarske hodinky značky s hlboké korene vo Švajčiarsku.Všetky pohyby prijať dovezené pohyby.Autor sledovať, je slávny sledovať odborníkov zo Švajčiarska a Nemecka. 2、životnosť činnosti: "Integrity manažmentu." 3、v sebe Spája módu, eleganciu a jedinečnosť. 4、Dodržiavať "pravda, kvality, zákazníckeho prvé" zásady. 5、Rýchlejšie logistiky, lepšie služby a najvyššia kvalita sú podstatou našej značky.

Tip:

1.Snažte nechať sledovať v kontakte s parou a horúcou vodou. 2.Naše balenie je zadarmo poštovné náklady, keď môžete objednať na stránke produktu zobrazí výzvu na dokončenie správnu adresu doručenia, telefón, meno, budeme sledovať vašu adresu na vaše dodávky 3.Ak by ste sa chceli prispôsobiť svoj vlastný popruh, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám ho dokončiť.Ak vaše hodinky je pre priateľa, člena rodiny alebo prácu, partnera, môžete sa na nás obrátiť, ak chcete napísať kariet, zapisovať svoje dobré priania, pomôžeme vám kompletný kartu a poslať spolu s hodinky.Narodeniny, priania, Vianoce, atď

Vitajte Dropshipping

1、Sme podporu dropshipping a pracovali s mnohými dropshipping.Vieme, ako fungujú. 2、Sme veľmi radi, že mohli predávať naše značkové hodinky vo vašej predajni. 3、balík bez Faktúry.

Q&A :

Otázka: Je to skutočný Švajčiarskej značky?Odpoveď: Áno, sľubujeme byť pravé Švajčiarske hodinky značky.Máme Švajčiarskej značky certifikát, colné zoznam dovezených pohyby, a inšpekčný certifikát vydaný oficiálny kontrole kvality agentúry.Otázka: Čo prepravu spôsobom?Odpoveď: Lgmspojmat.sk oficiálne prepravné stáť .ak potrebujete DHL, alebo EMS,môžete nás kontaktovať .Otázka: Ako dlho Záruku?Odpoveď: Sme sľúbili 10 rokov Záruka.Otázka: Ako dlho bude sledovať byť zaslané?Odpoveď: Keď si objednáte, my vám skontrolovať tovar starostlivo do 1-2 dní a potom sa dodať tovar pre vás, Potom môžete vidieť vaše sledovacie číslo v poradí.

【Package Zahrnuté] Vyzýva

1 OUPINKE hodinky 1 Luxusné OUPINKE darčekovej krabičke 1 OUPINKE Používateľská Príručka 1 Luxury diamond náramok 1 nástroj na úpravu ocele pásu

【Pre dav] vyzýva

Poskytovanie lídrov, šéfov, kolegov, spolužiakov, Vianoce, deň Vďakyvzdania, Hollywood, svadby, výročia, narodeniny, stužkové, Valentína, Deň matiek, atď.všetko sú dobré darčeky pre blízkych.

【o spätnú väzbu] vyzýva

Kladieme veľký dôraz na zákazníka nákupné skúsenosti a spätnú väzbu.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba od päť hviezdičiek sú našou hnacou silou.Ak necháte pozitívne alebo pozitívnu spätnú väzbu na našich produktov a našich obchodoch, budeme veľmi vďační.Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov alebo služieb, prosím kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis a stretnutie s vami.

【Tipy] vyzýva

1、 O OUPINKE hodinky a balenie Sme obchode všetky hodinky sú všetky pôvodné autentické sledovať, kvalita absolútna záruka a naše hodinky všetky orgán kvality certifikačné testovanie, môžete si byť istí, kúpiť si naše produkty.Zašleme vám zadarmo high-end hodinky, darčekové krabičky. 2. Hodinky sú vodotesné Naše hodinky nepremokavé výkon, je veľmi dobré, môže dosiahnuť 50M život vodotesný.Pre každodenný život nepremokavé, náš pozor je absolútne žiadny problém.Môžete nosiť na rukách a vykúpať sa.Ale jedna vec, pozor, je vedenie pozor kontaktu s pary a teplej vody, napríklad pri prijímaní horúci kúpeľ.Ak sledujte vo vnútri vody len malé množstvo vody, pary, vody, pary automaticky zmizne s časom, alebo dať hore a dole pozerať hore a dole, dve hodiny neskôr, vodné pary sa automaticky zmizne.Ak je voda v pozerať, mať hodinky na opravu, akonáhle je to možné. 3.Ak narazíte na nejaké problémy pri používaní prvý obráťte sa na nás, pomôžeme vám vyriešiť problém čo najskôr, možno len sme si voľna, alebo nie je on-line prosím, trpezlivo čakať budeme pracovať do 24 hodín kontaktovať.

【O preprave] vyzýva

1、 Väčšine krajín, ktoré sme doprava zadarmo, ak si objednáte na stránke produktu zobrazí výzvu na dokončenie správnu adresu doručenia, telefón, meno, budeme sledovať vašu adresu na vaše dodávky 2、, Keď si objednáte, my vám skontrolovať tovar starostlivo do 1-2 dní a potom pomôcť lode, ale upozorňujeme, že možno z dôvodu poveternostných dôvodov, niekedy odkladu nejaký čas, ale sme sa predĺžiť čas doručenia, takže, prosím vás trpezlivo Čakať.Zvyčajne posielame prostredníctvom Lgmspojmat.sk doprava stáť, asi 7-35 dní dosiahnuť vašu adresu.Ak potrebujete rýchlo loď, DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, aj keď nie sú zadarmo, ale môžete vychutnať veľmi dobré zľavy. 3、Si prevzal tovar a prepravné neobsahuje žiadne daňové 4、Sme úprimný a dôveryhodný dodávateľ, a veríme, že každý zákazník, priateľ bude milovať s našimi produktmi a majú veľmi príjemné nakupovanie.Ak ste spokojný s naším tovarom a službami, potom, prosím, uistite sa, že nám dať 5 hviezd chválu, budeme veľmi vďační.Ak máte nejaké návrhy, alebo nie je spokojný s tovarmi alebo službami, prosím, aj nám 5 star chvály a vašu otázku, prosím, nemajú žiadne komunikačné a obráťte sa na ľavej žiadne negatívne pripomienky, budeme prvýkrát pozitívne reagovať a riešiť Vaše otázky.Ak tam je problém, ktorý máme nenechá a bude vám dobrú odpoveď,snažíme sa stavať 100% obchod.

Štítky: luxusné hodinky winder, sledujte ženy, hodinky panerai, ary hodinky, orientovať, oem luxusné hodinky, muži hodinky, omega hodinky, prípade guess, sledujte žena.

Kapela Dĺžka 19 cm
Prípad Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Šírka Pásma 14 mm
Číslo Modelu OUPINKE 3171 zlato ženy mechanické hodinky
Boxy & Prípadoch Materiál Kožené
Prípade Tvar Kolo
Prípade Hrúbka 11 mm
Spona Typ Stlačte Tlačidlo Skrytý Spona
Pôvod CN(Pôvodu)
Pohyb Automatické Self-Vietor
Odolnosť Proti Vode Hĺbka 5Bar
Dial Priemer 28mm
Štýl Móda & Bežné
Dial Materiál Okna Zadajte Sapphire Crystal
Funkcia Odolné Voči Otrasom, svetelný, Auto Dátum, Kompletný Kalendár, Odolný Voči Vode, Plávať, Zobrazenie Týždňa, svietiace ručičky
Kapela Druh Materiálu volfrámové ocele
Názov Značky Oupinke

Napíšte svoju recenziu!

OUPINKE Zlaté Hodinky, dámske hodinky, Luxusné Značky Ženy Mechanické Hodinky Zafírové Sklo Dámy Automatické Náramkové Hodinky montre femme

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty