Rukoväť Ochranné puzdro Pre Oculus Quest 2 VR Touch Regulátor Nastaviteľné Anti-drop Koleno Popruh Non-slip Ergonomické Rukoväť Kryt

Novinka

€11.71

Rukoväť Ochranné puzdro Pre Oculus Quest 2 VR Touch Regulátor Nastaviteľné Anti-drop Koleno Popruh Non-slip Ergonomické Rukoväť Kryt

Funkcie: 1. Profesionálny Dizajn: dizajn touch regulátor rukoväť kryt môžete zabrániť pre oculus quest 2 VR radič z úderu, poškriabaný a špinavé.Flexibilné a nastaviteľný pásik na zápästie robí už starať o uvoľnenie regulátora, keď hádzanie niečo vo VR, ktorá výrazne zlepšuje zmysle pohltí.

2. Vysoko-kvalitný Materiál: rukoväť kryt je vyrobený z vysoko-kvalitných TPU plastová, protišmykový, odolný, pohodlný, ktoré môžu zvýšiť vaše herné zábavu.Nastaviteľný elastický pás je vyrobený z elastickej tkaniny a silikónovej živice, ktorá má oderu odolnosť, pružnosť a odolnosť proti sklzu.

3. Jednoduchá Inštalácia a Odstránenie: dotykový ovládač a anti-drop rukoväť, popruh je možné vyriešiť pomocou háčika a slučky.Existuje päť nastaviteľné upevňovacie zariadenia na rukoväť kryt, a tesnosť môže byť upravená podľa veľkosti každého človeka palm.Prosím, prečítajte si návod na obsluhu pred prvým použitím výrobku je jednoduchá montáž.

4. Vzhľad Humanized Dizajn: textúra ochranný plášť zvyšuje trenie, poskytuje lepšie uchopenie, zvyšuje prúdenie vzduchu, a odvádza pot.Vyhradené otvory možné opraviť originálny náramok v mieste, a tým zvyšuje bezpečnosť.

5. Vezmite prosím na Vedomie: dotykový regulátor nie je súčasťou výrobku balenie!

Špecifikácie:

Vysoko kvalitné materiály:

1. Dotykový regulátor rukoväť kryt je vyrobený z vysoko-kvalitného životného prostredia TPU plastové.

2. Nastaviteľný elastický remienok je vyrobený z elastickej tkaniny a silikónu, ktorý má oderu odolnosť, pružnosť a odolnosť proti sklzu.

Jednoduchá inštalácia:

1. Dotykový ovládač a anti-drop rukoväť kryt sú pevne stanovené háčika a slučky.

2. Rukoväť rukáv je zviazaný s tri-nastaviteľné polohy a pevné zariadenia, a tesnosť môže byť upravená podľa veľkosti každého človeka vlastnú dlaň.

3. Prosím, prečítajte si návod na obsluhu pred prvým použitím výrobku je veľmi jednoduchá montáž.

Balenie Zoznam:

2 x Touch Regulátor Rukoväť Kryt

4 x Elastické Kapely

4 x Háčika a slučky Pásov

2 x na Jar Pracka

1 x Návod na použitie

Poznámka:

1. Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, výrobok má niektoré veľkosti tolerancie.

Štítky: quest 2 popruh, oculus quest 2 halo batérie, 925 strieborný prsteň s modrým kameňom, prípade oculus hľadanie, oculus quest popruh, cover oculus, quest 2, sfk, 150 ml pohár jar, taška oculus hľadanie.

Pôvod CN(Pôvodu)
Kompatibilný Model pre oculus quest 2
veľkosť -
Druh Iné
Package Áno
Kompatibilné Značky pre oculus quest 2
Podpora Dropship/Veľkoobchod/Epacket
Číslo Modelu Protective Cover For Oculus Quest 2
Zväzok Bundle1
Názov Značky viugreum

Napíšte svoju recenziu!

Rukoväť Ochranné puzdro Pre Oculus Quest 2 VR Touch Regulátor Nastaviteľné Anti-drop Koleno Popruh Non-slip Ergonomické Rukoväť Kryt

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty