Ochranné puzdro pre PS5 Skladovanie Taška na Cestovanie prepravný Vak puzdro, Prachotesný Taška Bezdrôtové Slúchadlá PULSE 3D Headset, Ako

Novinka

€11.62

Funkcie:

1. Vynikajúca Kompatibilita: Táto ochranné puzdro je určené pre Pulse 3D Bezdrôtový Headset, kompaktná veľkosť vyhýba slúchadlá tras, a prípad sa môže dokonale prispôsobiť slúchadlá, adaptér, káble a ostatné príslušenstvo (vezmite prosím na vedomie: slúchadlá a príslušenstvo nie sú súčasťou balenia)

2. Pohodlný Dizajn: v Tomto prípade obsahuje pevnú ruku popruh pre prenosnosť, Vnútorné dizajn perfektne pre príslušenstvo.Hladký, ale silné 360 stupeň zips pre jednoduché otváranie a zatváranie.

3. Vysokokvalitného Materiálu: skladovanie taška je vyrobená z PU+EVA+polyester poskytovať trvanlivosti a dlhotrvajúci výkon.

4. Mäkké Vnútorné Obloženie: vo vnútri úložný vak je mäkká, a antistatická tkanina vnútorné vrstvy môže účinne absorbovať vplyv a znížiť škody na slúchadlá spôsobené náhodné kolízie.A v prípade, chráni váš prístroj pre Pulz 3D Headset od prachu, škrabancov, scuffs, šok, rozdrviť a vlhkosti.

5. Vhodné na Prepravu: v Tomto prípade pevného je ľahký a kompaktný, že sa zmestí v taške, ruksaku alebo batožiny.Vonkajšie veľkosť: o 9.45*8.27*4.72 palec (24*21*12 cm).

Špecifikácie:

Názov: Skladovanie Taška

Kompatibilita: kompatibilný pre PULSE 3D Bezdrôtový Headset

Materiál: PU+EVA+polyester

Farba: Čierna

Vonkajšie rozmery: o 9.45*8.27*4.72 palec (24*21*12 cm)

Balenie Zoznam:

1*Skladovanie Vrecko pre Slúchadlá (poznámka: slúchadlá a príslušenstvo nie sú súčasťou balenia)

1) akceptujeme Alipay , Západ Únie , TT .Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW .

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE .

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU .Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY !Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSTBE v originálnom balení a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA , po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Lgmspojmat.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: čínsky čaj pohár s viečkom, herný headset ps5, handphone, ps5, pulse 3d ps5, delta pulz 3s 3d, bluetooth headset ps4, 3d elektrický impulz, aftershokz as800, ps5 sony.

Podpora Dropship/Veľkoobchod/Epacket
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Rondaful
Položka Druh Tašky

Napíšte svoju recenziu!

Ochranné puzdro pre PS5 Skladovanie Taška na Cestovanie prepravný Vak puzdro, Prachotesný Taška Bezdrôtové Slúchadlá PULSE 3D Headset, Ako

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty