PQWT-M100 Automatické Mapovanie Vody Detektor Pre Vŕtanie Vodných Dobre

Novinka

€648.05

WhatsApp/telefón/Wechat:+8618817121511. Email:[email protected]

Najlepšie stroj Zem Mobile Vody Detektor 100M hĺbky PQWT-M100.100M

mobile vody detektor je založené na Zemi elektromagnetické pole ako pole zdroj,na základe rozdielu v vodivosť rôznych podzemných geologických štruktúr,a tým, štúdium variácií práva elektrické pole komponenty na rôznych frekvenciách k štúdiu geologickej stavby a ich zmeny,nájsť zdroje podzemných vôd, vedecká metóda.Zmeny v geologickej stavby sú zobrazené v reálnom čase prostredníctvom viacerých kriviek.Automatické forme geologické mapovanie profilu jedným z kľúčových pôsobia jednoducho, zbaviť komplikované počítačovej grafiky.Stránky je možné rýchlo pochopiť geologickej stavby cez automatické mapovanie krivky a profil a analyzovať špecifické informácie, ako sú kolektory, zlomeniny, puklinách a jaskyniach.Prístroj je široko používaný na rýchlu analýzu geologickej stavby zmeny v rôznych terénoch ako sú roviny, kopce, pohoria, náhorné plošiny, a umývadlá na určenie dobre miestach, kolektory, a kolektor hĺbky.

Najlepšie stroj Zem Mobile Vody Detektor 100M hĺbky

Hlavné Funkcie 1. Nie je potrebné sa zaregistrovať. 2. Nie je potrebné sieti, nie je potrebné dopravy. 3. Automaticky čerpať geologický profil mapu. 4. Vhodné pre rôzne prieskum terénu. 5. Expert pomoc na diaľku nájsť polohu. 6. Žiadne skúsenosti osoba môže prevádzkovať za 5 minút/ 7. Dvojročná záruka.

Štítky: senzor wifi, kábel finder stenu, pohybový senzor wifi, ac detektor, gtx5030, detektor kovov, ac vyhľadávanie, detektor vody, detektor rúry, všetky detektor kovov.

PQWT výrobca Vysokú presnosť
Typ Napájania Nabíjateľná
S LCD Displej Alebo Nie Áno
WHATSAPP +8618817121511
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky PQWT
Číslo Modelu M100
prepravná spoločnosť DHL zadarmo doprava
Certifikácia CE
Po-predajný servis Zadarmo
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ

Napíšte svoju recenziu!

PQWT-M100 Automatické Mapovanie Vody Detektor Pre Vŕtanie Vodných Dobre

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty