200 Listov 8 Palcov Vzduchu Fryer Fólie Perforované Pečenie Pergamen Rúra Parník Non-Stick Pare Papier

Novinka

€7.01

ĽAHKO SA ČISTÍ & POUŽITIE: Pergamen vzduchu fryer vložky sú navrhnuté tak, aby čistenie rýchle a jednoduché.Skôr ako prijatie na čas-náročné úlohy, rezanie za tepla pergamenu, aby sa zmestili vaše vzduchu fryer, môžete použiť jeden z týchto vopred vybavené vložky.

VYBRAŤ IDEÁLNY PRE-CUT VEĽKOSŤ: 8-palcový priemer kola vložky sú perfektné pre väčšinu vzduchu kotly, vrátane 5.3 5,8-litrovú vzduchu kotly.Majte svoj chlieb, knedle, buchty, dim sum integrity a pekný vzhľad.A žiadny vplyv na chuť potravín.

Žiaruvzdorné: papier, vložky sú jedným z prírodného dreva a na báze papiera, a vydrží intenzívne 450 stupňov Celzia teploty až 20 minút alebo dlhšie pri nižších teplotách uľahčiť dlhšie časy varenie.

ZDRAVÉ A BEZPEČNÉ: papuče poskytovať non-stick povrch, a zahrnuté vetracie otvory uľahčiť prúdenie vzduchu, ktoré je tak životne dôležité, aby vzduchu vyprážanie.Môžete si vybrať z bielenej biela pergamen alebo prírodná hnedá pergamen.Papuče prišiel v balení 200, čo znamená, že ho bude pripravená na prípravu 200 neporiadok-jedlo zdarma!

VEĽA PRIPRAVENÝCH OTVOROV: Naše perforované pergamenu je profesionálne navrhnutý pre vzduch fryer.Dostatočne a správne otvory pomáhajú urýchliť pary obehu vzduchu v kotly alebo parníkov.

Farba: biela

Materiál: silikónový olej papier

Veľkosť: 8 palcov, o 20.5 cm

Obsah Balenia:

200 * Vetracie Fryer Vložky Anti-stick pad

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

[ Doprava ]

1. Všetky položky, ktoré budú odoslané do 6 pracovných dní po úhrade sa vymaže.

2. Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.

3. Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia.

4. Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.

Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.

[ Spätnú väzbu ]

Spätná väzba od zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, nechajte 1 minútu na kontakt s nami PRED odchodom zlé spätnú väzbu, budeme riešiť problém pozitívne a urobiť všetko, čo môžeme, aby sme, aby ste spokojný.

ak nie je žiadny problém s nákupom.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

[ Kontaktujte Nás ]

9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) sobota.

naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin.

Naše Misie:1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.

2. Pracovať s našimi zákazníkmi vybudovať svoj obchod.

3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: vzduch fryer xiao, unique parchment paper, vzduch fryer philips pergamenu, pečieme papier, papier pečivo, vzduch fryer papier fólie, vzduch fryer olej, papier, Vzduch Fryer, vzduchu elektrické fryer, papier pergamen.

Pečenie Pečiva Nástroje Typ Iné
Názov Značky FGHGF
Funkcia EcoFriendly
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Pečenie Pečiva Nástroje

Napíšte svoju recenziu!

200 Listov 8 Palcov Vzduchu Fryer Fólie Perforované Pečenie Pergamen Rúra Parník Non-Stick Pare Papier

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty