Multifunkčné LED Plávajúce Solárne Fontány, Záhradné Fontány Bazén, Rybník Dekorácie Solárny Panel Powered Fontány, Vodné Čerpadlo

Novinka

€11.58

Funkcie:

1. Pomocou vysoko účinných solárnych panelov a nový typ vysoko účinné striedavé ponorné čerpadlo, to má výhody rýchly štart-up, vysoká účinnosť a silnú stabilitu.

2. Plávajúce na vode, bez externého napájania, jednoduchá inštalácia a jednoduchá obsluha.Tak dlho, ako je slnečné svetlo, čerpadlo sa môže začať pracovať.

3. Tam sú 8 LED svetlá na vrchole fontány čerpadla.Keď zistil intenzita svetla je menej ako 300 lux, čerpadlo sa automaticky rozsvieti vytvoriť jedinečný a nádherný svetelný efekt a vaša záhrada vyzerať krajšie.

4. Vstavaný vody úroveň monitorovania funkcia: pri vodnej nádrže je plný vody, môže automaticky zastaviť práce.Začne okamžite po pridaní vody bez reštartovania a aktivácie.Je ľahko ovládateľný a zabrániť vodné čerpadlo od voľnobehu a znižujú životnosť vodného čerpadla.

5. Vstavaná lítiová batéria 18650, môže pracovať pre 3-4 hodín po úplnom nabití batérie a striekajúcej vode počas nabíjania počas dňa.

6. Široko používané v záhradnej dekorácie, vták kúpele, malé jazierko cirkulácie vody prevzdušňovanie, rockery fontány a na iných miestach.

Ako používať:

1. Po prvé, prosím, montáž výrobku podľa schematický diagram.

2. Prosím umiestnite solárny panel na vhodné miesto, aby sa zabezpečilo, že slnko nie je blokovaný iných objektov.Keď je solárny panel, získa dostatočné slnečné svetlo, vodné čerpadlo sa začnú do 3 sekúnd.

3. Keď vodné čerpadlo je len dať do vody, tam môže byť nedostatočný objem vody v dôsledku vzduchu v obežné koleso z vodného čerpadla.Odporúča sa počkať na vodné čerpadlo sprej zvyčajne pred pripojením tryska.

Parameter:

Solárny panel napätie: 5V

Solárny panel power: 3.0 W

Solárny panel veľkosť: Ø 160mm

Čerpadlo napätie: DC 4V

Čerpadlo príkon: 1.0 W

Maximálny výťah: 100 cm

Maximálny prietok: 200L/H

Batéria parametre: nabíjateľná lítiová batéria 18650: 3,7 V 1500mAh

Farba rámček veľkosť balenia: 180*170*47mm

Jeden hrubá hmotnosť: 370g

Materiál: ABS

Nakonfigurovať je nedostatok vody funkcia ochrany (voda úroveň monitorovania): Ak nie je voda, čerpadlo sa automaticky prestať pracovať na ochranu motora.

Maximálny sprej výška: 50 cm, výška striekajúcej vode budú líšiť, ak rôznych trysky sú pripojené.

Balenie zoznam

Balenie zoznam:

6*Postrekovačov (6 trysky s úplne odlišnými sprej účinky)

1*Print head base

1*Adaptér

1*Inštrukcie

Štítky: fontána dekorácie dizajn, tepelné čerpadlo, fontána, dole rúry, dekoratívne záhradné fontány žena, dvojité kyvadlo, lôžková izba hodiny, modrá solárna fontána, prameň vody, plniace čerpadlo solárneho.

Druh záhradné dekorácie vonkajšie
type1 Solárne Fontány
Materiál Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu LED Solárne Fontány
Type2 Solárne Vodné Čerpadlo

Napíšte svoju recenziu!

Multifunkčné LED Plávajúce Solárne Fontány, Záhradné Fontány Bazén, Rybník Dekorácie Solárny Panel Powered Fontány, Vodné Čerpadlo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty