Príručka Ručne Pletené Lano Reťazovej Píly Prenosné Núdzové Tábor Prežitie Vodič Frézy Vrecku Prejdite Strane Nehrdzavejúcej Ocele Camping Nástroj

Novinka

€4.59

Príručka Ručne Pletené Lano Reťazovej Píly Prenosné Núdzové Prežitie Vodič Frézy pre Outdoorové potreby na Kempovanie Turistika Batoh Lov Vybavenie

Funkcia:

1. Rýchlejšie rezné rýchlosti a uložiť viac pracovať: s 11 ostré rezné čepele, prenosné prežitie videl môže znížiť malých pobočiek na veľké kmene v priebehu niekoľkých sekúnd, ľahko rezanie vedúci pobočky, a flexibilné elektrická píla reťaz vytvára stabilné a flexibilné obojsmerný pohyb, ušetrí veľa času a energie.

2. Najviac odolné a robustné náčinie pre oblasti prežitie: vyrobené z priemyselné použitie tepelne upravené oceľové reťaze, s super silné dáždnik lano rukoväť a self-čistenie rezné zuby.

3. Dodáva sa s pohodlným a kompaktný pás krúžok vrecko na uloženie reťazovej píly.Ideálny pre vrecko, vrecko alebo pás.Absolútne pomôcť splniť vaše remeselných potrieb.

4. Ideálne pre pešiu turistiku, camping, havárie, jednoduchá práca na záhradke, a všetky situácie, kde drevo je potrebné odrezať.

Špecifikácia:

Hlavný materiál: Oceľ

Produkt farba: Army Zelená

Veľkosť balenia: 13.5 * 15 * 2cm/5.31*5.9*0.8 v

Rozvinúť dĺžka: 103cm/40.5 v

Čistá hmotnosť: Cca 180 g

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Videl

1 X Látkové Taška

Štítky: skladací kôš, videl drôt, oheň útočník, japonská píla, oheň ocele, pazúrik a ocele, nipper, čepeľ skladačka, ručné píly, z nehrdzavejúcej ocele vonkajšie ďalekohľad.

reťazová píla camping accesorios
Camping Camping Píly
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Camping Píly

Napíšte svoju recenziu!

Príručka Ručne Pletené Lano Reťazovej Píly Prenosné Núdzové Tábor Prežitie Vodič Frézy Vrecku Prejdite Strane Nehrdzavejúcej Ocele Camping Nástroj

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty