Ženy T-Košele, Topy GVC-Kára Psov Grafické T-Shirt Žena Lete 2021 Zviera Tlače Nadrozmerné Tee Hip-Hop Krátky Rukáv Oblečenie

Novinka

€15.39

Ženy T-Košele, Topy GVC-Kára Psov Grafické T-Shirt Žena Lete 2021 Zviera Tlače Nadrozmerné Tee Hip-Hop Krátky Rukáv Oblečenie

Vďaka za vašu kliknite na tlačidlo, a vitajte na "BaieMey" obchode, prajeme vám šťastný život najviac úprimný pozdrav forme čína !

Obchod Príbeh

Naše výrobky sú priamo vyrábané a predávané v Číne prvý riadok oblečenie značky (WEST POINT SLIMÁK®).Na základe koncepcie "Integrity Manažmentu", sľubujeme, že všetky značkových výrobkov v obchode sú 100% pravé. "Kvalita=Cena", možno, že cena našich produktov nie je najnižšia, ale kvalita je zaručená na 100%.

Vlastnosti Produktu

1. Naše tričká sú vyrobené z exkluzívnej vlastné umyté bavlnené tkaniny, odevy, ktoré sú pohodlné, mäkké, priateľská, odvod, rýchle sušenie a priedušná. 2. Naše tshirts použitie reaktívneho potlač a farbenie technológie, vzor je ostrejšie, jasnejšie farby, nie je jednoduché klesať, a nie je jednoduché crack, a neobsahuje dusíka a formaldehyd, Nosenie zdravšie a bezpečnejšie. 3. Naše tričká sú profesionálne navrhnutý a strih, a spracované profesionálne výrobné linky, po opakovanom praní, nie je jednoduché deformovať a zmenšovať.

Výber Veľkosti

1. Pred nákupom, prosím, opatrenie sami a pozrite si veľkosť grafu vybrať veľkosť, ktorá vám vyhovuje. 2. Veľkosť údaje sa meria ručne skutočného produktu, v Dôsledku rôznych oceňovacích metód, prosím, aby chybu 1-2 cm.

Textílie Detail

1. Sme tshirts použiť exkluzívny zákazku umyté bavlnené tkaniny(95% bavlna + 5% spandex).Táto látka nie je ľahko vrásky, nedeformujte, alebo slabnúť a má zjavné potu a priedušnosť účinky. 2. Naše tshirts použiť vysokou hustotou textilné technológie, tkanina je tesný a nepriehľadné, nie je ľahké rosy bodov, rozlúčili s rozpakmi.

Spracovanie Detail

1. Naše tričko prijíma klasický O-krku dizajn, jednoduchý a elegantný, zadný golier pásy nielen zvyšuje komfort, ale tiež rieši šírka golier, aby sa zabránilo výstrihu z čoraz väčšie. 2. Lem prijíma štyri-niť na šitie, dvojité vlákno overlocking, elegantné a jemné stehy, pevné a odolné. 3. Naše tričká sú priamo vyrába v Číne prvý-line výrobcov odevov a kvalita výrobkov je zaručená.

"+Postupujte", všetky tričká alebo iného tovaru v obchode môžete vychutnať až 50% zľavu.

1. O veľkosť ① Pred nákupom, prosím, opatrenie sami a pozrite si veľkosť grafu vybrať veľkosť, ktorá vám vyhovuje. ② Veľkosť údaje sa meria ručne skutočného produktu, v Dôsledku rôznych oceňovacích metód, prosím, aby chybu 1-2 cm. 2. O chromatické aberration Snažíme sa udržať rovnaký ako skutočný produkt pri nakrúcaní produkt, Ale vzhľadom k rozdielu v osvetlení a zobrazenie farieb, farba produktu sa môže mierne líšiť od obrázka,konečné farby nájdete konkrétny produkt. 3. O dodávky Potrebujeme 5-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky, odhadovaný čas doručenia je 30-60 pracovných dní, Brazília potreby 90 dní. 4. O vrátenie/výmena ① Predávajúci nesie nákladnej rozsah: odosielanie zlý štýl, farbu, veľkosť, veľké škody, vážne odpojenie, zaschnutých škvŕn. ② Kupujúci nesie rozsah nákladnej: kupovať zlou výrobku, výmenou výrobku, veľkosť nie je vhodné, nie je spokojný, alebo nechcel. ③ Prosím, uistite sa, že balíček je neporušený, skôr ako sa prihlásite na kuriérskou službou, Prosím, prevziať iniciatívu a kontaktujte nás pred vrátenie/výmena, poskytneme vám v čas. 5. Problém a riešenie Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás e-mailom, môžeme zaručiť, že váš problém bude vyriešený uspokojivo!Za normálnych okolností, väčšina problémov je spôsobená tým, nepochopenie, a môžeme komunikovať a riešiť ich prostredníctvom vzájomnej úprimnosti. 6. Hodnotenie zákazníkov Vaše recenzie je našou najväčšou podporu a povzbudenie, a to bude tiež byť hybnou silou pre nás vpred.Prosím, dajte päť hviezdičkový chválu, ak ste spokojní, ďakujeme veľmi pekne!

Štítky: diamond tričko ženy, formy slimák, emo štýl, handričku pre psa, gotický ženy, handričkou psa, Punk, emo, diamond t tričko, handričkou pet.

Názov Produktu GVC-Kára Psov Grafické T-Shirt
Položka Druh Topy
Vzor Typ Zviera, Letné 2021 Zviera Tlače Nadrozmerné Čaj
Rukáv Štýl Pravidelné
Rukáv Dĺžka(cm) krátke
Fit Typ Pravidelné
Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie Ženy
Vzor Ich umenie
Názov Značky WEST POINT SLIMÁK XIDIANWONIU
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Topy Typ Tees
Štýl Gotický
Sezóna Leto
Číslo Modelu Ženy T-Košele, Topy B02
Textílie Typ Broadcloth
Dekorácie Diamanty
Fit Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Golier O-Krku
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Materiál BAVLNA, Spandex
Vzor Štýl Hip-Hop Krátky Rukáv Oblečenie

Napíšte svoju recenziu!

Ženy T-Košele, Topy GVC-Kára Psov Grafické T-Shirt Žena Lete 2021 Zviera Tlače Nadrozmerné Tee Hip-Hop Krátky Rukáv Oblečenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty