Droždie v Prášku Kuchyňa Kvas Prášok Domáce Sladké Ryžové Víno Pieseň Fermentované Glutinous Ryža Koji Prášok Pre Domácnosti s potravinami Dodávky

Novinka

€0.91

Odrážky:

1、Praktické Použitie: kvasinky funkcie rýchle kvasenie, ktoré môžu vybrať chutné ryžové víno v pamäti, a môže byť použité, aby sa sladké víno, ryžové víno.

2、Ideálny na Použitie: Jedno balenie droždia v prášku môže urobiť 3-4 libier ryžové víno, ktoré ponúka nádherné balenie, prachu a vlhkosti odolnosť a je vhodná pre spotrebu domácností.

3、Malý Tip: Žiadny olej by mali byť prilepené počas celého procesu tvorby a pridanej vody na glutinous ryža by mala byť zima vriacej vody.

4、Praktické Kvasiniek: droždie v prášku funkcie praktickým dizajnom, ktoré vám pomôžu, aby víno, ktoré chcete, čím spĺňa vaše potreby.

5、Premium Kvalita: Naše kvasiniek je nová generácia vysoko kvalitných materiálov pre varenie ryže víno.A to je sústredená liehovarník to droždia, ktorý ponúka nízke dávkovanie a je vhodné na použitie.

Špecifikácie(o):

Názov: Droždie V Prášku

Zloženie: ryža, rezance, Rhizopus

Skladovanie metóda: tieňovanie, zapečatené, umiestnené v chladnom a suchom mieste

Dátum expirácie: 18 mesiacov

Čistý obsah: 8g

Balenie Zoznam:

Droždie V Prášku * 1

Štítky: trubice kvasenie, vínnych kvasiniek, kvas víno, ryžové víno droždia, fsp, konjac, prášok, activ sušeného droždia, spirulina, extrakt mydlo, proti stresu sliz.

Materiál Iné
Číslo Modelu Droždie V Prášku
Drop shipping Podpora
Kit Číslo 9-12
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia CIQ
Pečenie & Pečivo Nástroje Typ Iné
Funkcia Eco-Priateľský

Napíšte svoju recenziu!

Droždie v Prášku Kuchyňa Kvas Prášok Domáce Sladké Ryžové Víno Pieseň Fermentované Glutinous Ryža Koji Prášok Pre Domácnosti s potravinami Dodávky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty